Oprosti, što je to Mint Debian 12.1?PunoIme je napisao/la:I..da...stavio sam Mint Debian 12.1.
[RIJEŠENO] AMD/ATI problem sa instalacijom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [RIJEŠENO] AMD/ATI problem sa instalacijom
-
Lutherus
Kaj će ti stranica na kejsu? Bolji je protok bez.
Pa recimo da ti dijete ne gurne prstiće u ventilator .. buš shvatio jednog dana 
- Abzeenth
- Site Admin
Vjerojatno misli na LMDE.rudar je napisao/la:Oprosti, što je to Mint Debian 12.1?PunoIme je napisao/la:I..da...stavio sam Mint Debian 12.1.
Opraštam.... http://www.linuxmint.com/download_lmde.php Eto taj 
Skidao sam istovremeno Open Suse 12.1 pa sam se malo zabunio.
Skidao sam istovremeno Open Suse 12.1 pa sam se malo zabunio.
Bravo, čestitam na izboru distre! Šteta samo što se nisi strpio još koji dan, upravo bi trebali postaviti novu ISO sliku. S trenutno raspoloživim treba proći kroz više nadogradnji...
Ipak sam stavio Mint 13 XFCE . Nekako mi puno brže i stabilnije radi. Jednostavno volim XFCE. Na laptopu držim U 10.04 i jako mi je žao što uskoro izlazi "iz mode".
Imas i LMDE sa xfce-om pa mozes probatiPunoIme je napisao/la:Ipak sam stavio Mint 13 XFCE . Nekako mi puno brže i stabilnije radi. Jednostavno volim XFCE. Na laptopu držim U 10.04 i jako mi je žao što uskoro izlazi "iz mode".
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.