Sada je: 23 sij 2021, 19:09.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Očito ne šalju DVD-ove.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site

iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ubuntu 12.04 + Cinnamon
http://cinnamon.linuxmint.com/
instaliran na HP ProBook 4510s Merlot
Odlicno radi.
Install Cinnamon desktop on Ubuntu 12.04
http://www.linuxbsdos.com/2012/04/26/install-the-latest-and-greatest-cinnamon-desktop-on-ubuntu-12-04/

P.S.
Long live linux
http://cinnamon.linuxmint.com/
instaliran na HP ProBook 4510s Merlot
Odlicno radi.
Install Cinnamon desktop on Ubuntu 12.04
http://www.linuxbsdos.com/2012/04/26/install-the-latest-and-greatest-cinnamon-desktop-on-ubuntu-12-04/

P.S.
Long live linux
Dali još netko ima problema s novim ubuntu?ja trenutno imam,i neznam koji bih problem mogao bit
,jel bug prisutan u samoj distri ili šta,dešava mi se to da dok gledam neki video na youtube da mi usred video se resetira sve,i vraća me na prozor gdje se treba ulogirat,zanima me dali se tko od vas susreo da ima nekih problema s novim ubuntu?

maki je napisao/la:Dali još netko ima problema s novim ubuntu?ja trenutno imam,i neznam koji bih problem mogao bit,jel bug prisutan u samoj distri ili šta,dešava mi se to da dok gledam neki video na youtube da mi usred video se resetira sve,i vraća me na prozor gdje se treba ulogirat,zanima me dali se tko od vas susreo da ima nekih problema s novim ubuntu?
Upravo pogledao nekoliko fimića, sve ok radi...
Ja imam problem sa svojom kretenskom toshibom koja se s vremana na vrijeme neće suspendati u RAM, nego zafrlji CU FAN do maksimuma i tak ostane. Komp se ne gasi nego glumi gljivu (odnosno, i da lje uredno radi).
Na kernelu 3.0 i niže mogao sam ga suspendati preko FN+F3 funkcije, no, eto sada na kernelu 3.2 nemrem više ni to, nego fino restart.
ma nabijem ja i toshibu, a i kernel družinu koja me već prije par godina uvjeravala kako je to toshibin BIOS bug (znate što je Toshiba odgovorila na to? Pogodili ste! - zato jako volim razne majstore koji se međusobno spočitavaju čija je nešto greška u izvođenju
)
dodatni plus svemu jest što se mašina nemre samo tak restartati ako je (a kod mene uvijek i je) ulogiran još jedan korisnik. Onda prvo se odlogiraj, pa ulogiraj ko taj korisnik, pa onda resetiraj.... jako sam sretan... jako.... tim više što je stvar na nivou kernela, pa će eto svaka distra srat.....
Na kernelu 3.0 i niže mogao sam ga suspendati preko FN+F3 funkcije, no, eto sada na kernelu 3.2 nemrem više ni to, nego fino restart.
ma nabijem ja i toshibu, a i kernel družinu koja me već prije par godina uvjeravala kako je to toshibin BIOS bug (znate što je Toshiba odgovorila na to? Pogodili ste! - zato jako volim razne majstore koji se međusobno spočitavaju čija je nešto greška u izvođenju

dodatni plus svemu jest što se mašina nemre samo tak restartati ako je (a kod mene uvijek i je) ulogiran još jedan korisnik. Onda prvo se odlogiraj, pa ulogiraj ko taj korisnik, pa onda resetiraj.... jako sam sretan... jako.... tim više što je stvar na nivou kernela, pa će eto svaka distra srat.....

A ko te natjera da kupiš tu nesreću od Toshibe!?
Svi znamo da se od Toshibe treba bježati ko od vraga! Toshiba i Linux nisu u ljubavi.
Toshiba voli Windoze i sto zakrpi uz njih da bi i oni radili.
Svi znamo da se od Toshibe treba bježati ko od vraga! Toshiba i Linux nisu u ljubavi.
Toshiba voli Windoze i sto zakrpi uz njih da bi i oni radili.

Koji problemi skinem xfce i ubuntek i ni jedan ne mogu install,pri instalaciji sve uredno popunim u instaleru počne instalacija i krah,nestane instaler i krene u live mode ,iz live mode pokrenem instalaciju i kad počne nestane prozor od iste i javlja The installer encountered an unrecoverable error i tako nekoliko puta katastrofa 

zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware

domi je napisao/la:Koji problemi skinem xfce i ubuntek i ni jedan ne mogu install,pri instalaciji sve uredno popunim u instaleru počne instalacija i krah,nestane instaler i krene u live mode ,iz live mode pokrenem instalaciju i kad počne nestane prozor od iste i javlja The installer encountered an unrecoverable error i tako nekoliko puta katastrofa
to vama koji nevolite ubuntek neradi... karma

Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
mi koji ga ne volimo nećemo ga ni probat xD
domi je napisao/la:Koji problemi skinem xfce i ubuntek i ni jedan ne mogu install,pri instalaciji sve uredno popunim u instaleru počne instalacija i krah,nestane instaler i krene u live mode ,iz live mode pokrenem instalaciju i kad počne nestane prozor od iste i javlja The installer encountered an unrecoverable error i tako nekoliko puta katastrofa
Loš zapis na CD-u ili oštećen ISO
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site

iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.