Nakon instalacije Ubuntu-a odlučio sam formatirat HD od 320 GB preko GParted-a. On je to sve "uredno" odradio(pritom mislim da nije javio nikakav error), ali sad mi se pojavljuje sljedeća poruka:
"Unable to mount 319GB Volume
No Object for D-Bus interface"
Evo i slike ako će pomoć:
http://upload.slike.com/slike/fCUx0.png
Pretpostavljam da je važno napomenuti da su se na ovoj particiji nalazili stari WinXP.
Unaprijed zahvaljujem na pomoći,
chule
Sada je: 18 sij 2021, 02:18.
Moderator/ica: Moderatori/ce
5 post(ov)a
• Stranica: 1/1.
UPDATE:
Evo samo da javim da sam se sinoć oko ovega mučio do zla boga i nakraju izgasio komp i pošo ležat. Sad se vratio doma i normalno uđem u HD. Doduše sad je javio error da floppy disk nije mountan, ali to me ne dira previše tako da pretspostavljam da je problem riješen.
Evo samo da javim da sam se sinoć oko ovega mučio do zla boga i nakraju izgasio komp i pošo ležat. Sad se vratio doma i normalno uđem u HD. Doduše sad je javio error da floppy disk nije mountan, ali to me ne dira previše tako da pretspostavljam da je problem riješen.
chule je napisao/la:UPDATE:
nema na cemu
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
5 post(ov)a
• Stranica: 1/1.
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.