Abzeenth je napisao/la:Najbolje što možeš učiniti je premlatit ga.![]()
make him suffer!!!

vu hahahahahaha!!!
to je sigurno neka urota protiv linuxa bila.nema drugog objašnjenja
Moderator/ica: Moderatori/ce
Abzeenth je napisao/la:Najbolje što možeš učiniti je premlatit ga.![]()
Dangerous Lickz je napisao/la:E sad majke mi ne znam što da radim
Grof je napisao/la:Dangerous Lickz je napisao/la:E sad majke mi ne znam što da radim
E, Lickz, mlad si i poletan. Sve to štima, no podizanje i ODRŽAVANJE distribucije na živou ozbiljan je, ne posao nego PROJEKT. Takve stvari rade TIMOVI ljudi jer pojedinac NE stigne sve.
Znam kako razmišlja mlad čovjek, jer sam isto tako razmišljao i ja i vrlo vjerojatno dobar dio ljudi ovdje.
Tvoja osnovna preokupacija je škola i još podosta vremena će biti škola. To je zapravo i ono što ti je u ovom dijelu života najbitnije. Linux i distribucija su sporedne stvari koje ti mogu preuzeti dobar dio slobodnog vremena koji ti treba za, pogađaš školu.
Dakle, ne bi bilo dobro da ti podizanje distribucije uzme toliko vremena (a bojim se da hoće) da zapostaviš školu. Tim više, što je uspjeh te distribucije vrlo upitan.
Zato, postavi sam sebi pitanje tipa: Kako ću se osjećati ako npr. godinu dana radim na distribuciji, time zapostavim i školu i druženja i ostale aktivnosti i na kraju te balade moja distribucija ne naiđe na prihvaćanje i SVE propadne. U tom slučaju napravio si sebi JAKO puno štete, jer je vrijeme (još uvijek) nepovratno.
Možda ti zvučim kao tvoji starci, ali to ti je jednostavno tako, proizlazi iz čiste logike razmišljanja.
S druge strane, postoji jedan predivan balans koji bi baš tebi preporučio. Da se lijepo UZ školu i druženje i ostale aktivnosti priključiš nekoj zajednici i radiš koliko MOŽEŠ i STIGNEŠ. To može biti rad na Fusion Fedori, prevođenjima KDE-a, dopisivanju našeg Wikija, priključivanje nekoj vanjskoj zajednici, prijava bugova, ma bilo što. Sve su to poslovi koje možeš raditi SAMO onda kada za to imaš vremena i volje.
Da, volje jer u svakom projektu dolazi do zasićenja i treba ti neka promjena i odmor od istoga, inače ti pada entuzijazam i kvaliteta onoga što radiš.
Eto, daj molim te porazmisli o ovome, ali ne sada ili u roku od jednog sata, nego si daj par dana da ti ove moje riječi malo kuhaju u glavi.
To je zapravo i sve što ti ja mogu preporučiti