Probaj ovako:
default=0
splashimage=/EFI/boot/splash.xpm.gz
timeout 10
hiddenmenu
title Fedora-15-Beta-x86_64-Live-Deskt
kernel /EFI/boot/vmlinuz0 root=live:LABEL=Fedora-15-Beta-x86_64-Live-Deskt rootfstype=auto ro liveimg quiet rhgb radeon.nonsense=1
initrd /EFI/boot/initrd0.img
title Verify and Boot Fedora-15-Beta-x86_64-Live-Deskt
kernel /EFI/boot/vmlinuz0 root=live:LABEL=Fedora-15-Beta-x86_64-Live-Deskt rootfstype=auto ro liveimg quiet rhgb rd.live.check radeon.nonsense=1
initrd /EFI/boot/initrd0.img
Sada je: 23 sij 2021, 04:33.
Moderator/ica: Moderatori/ce
35 post(ov)a
•
Stranica: 3/4. • 1, 2, 3, 4
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
RADI
samo mi pise gnome 3 failed to load. Al pretpostavljam kad budem inst i podesiondrivere sve bi trebalo biti ok,ili?

Krunovk je napisao/la:RADIsamo mi pise gnome 3 failed to load. Al pretpostavljam kad budem inst i podesiondrivere sve bi trebalo biti ok,ili?
Pa da. No i ja sam imao taj problem s Gnome-Shell Live CD-om, pa sam ga svejedno pokrenuo sa Alt+F2, i utipkao:
- Kod: Označi sve
gnome-shell --replace
Pa možeš još to pokušati.

One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
E puno hvala:) bas sam skroz zadovoljan linuxom 

Nakon svega divota je vidjeti da se nekom pomoglo na ovom forumu thumbs up!!!
No pain,no pain!
Krunovk je napisao/la:E puno hvala:) bas sam skroz zadovoljan linuxom

Krunovk je napisao/la:Nemam, nemam. radeon mobility 3650. Nevjerojatno
Imam istu , radi bez beda!
Ak planiraš instalirat Fedoru , onda više nebi trebal imat nomodeset u grubu...
Mislim da je bil takav neki bug , al sad sve radi.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
zagortenay je napisao/la:Nakon svega divota je vidjeti da se nekom pomoglo na ovom forumu thumbs up!!!

Zna li iko kako mogu konektovati na fedori 15 dsl konekciju?ako ukucam u terminal nm-conection-editor mogu naštimati dsl konekciju ali kako da je onda pokrenem jer se ne pojavljuje u panelu!Možda preko terminala ali kojom komandom.Nešto umjesto pon dsl-provider ili kako?
No pain,no pain!
prebaci na ruteru sa static na dhcp
Lutherus
Lutherus
35 post(ov)a
•
Stranica: 3/4. • 1, 2, 3, 4
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.