Soul_Sample je napisao/la:slažem se oko fedore 15, sve što su rekli stoji
Zanimljivo je da su sve zamjerke vezane isključivo uz Gnome izdanje

Moderator/ica: Moderatori/ce
Soul_Sample je napisao/la:slažem se oko fedore 15, sve što su rekli stoji
4ndY je napisao/la:Zanimljivo je da su sve zamjerke vezane isključivo uz Gnome izdanje(zato je meni s KDE-om sve ok
). Ali kako god, jako negativan review Fedore - totalno su je posrali
pingu je napisao/la:4ndY je napisao/la:Zanimljivo je da su sve zamjerke vezane isključivo uz Gnome izdanje(zato je meni s KDE-om sve ok
). Ali kako god, jako negativan review Fedore - totalno su je posrali
GNOME je default sučelje Fedore, neće valjda pričati o KDE, Xfce i LXDE spinu. Niti Fedora spinovi nisu ponekad lišeni nekih sitnih vizualnih nedorečenosti.
Nebi rekao da su je posrali nego su rekli sve ono što ju ide.
jjj je napisao/la:Krepah od dosade nasred rivjua, pa ne mogu reći jesu li nekad kasnije rekli nešto što bi bila ozbiljna kritika, no sve dotad je bilo njah. Trebao sam prestati gledati kad je lik rekao da ne zna namjestiti brightness.
4ndY je napisao/la:(i da, Fedora nije za casual korisnike - to i sam tvrdim koji je koristim)
4ndY je napisao/la: Mislim da je jedini problem prekratko vrijeme između izlaženja dvije verzije kod svih distri sa 6-mjesečnim ciklusom da bi se išta ozbiljnije ispoliralo.
Soul_Sample je napisao/la:nadam se da fedora 14 nema neki self destruct any time soon
4ndY je napisao/la:Ovo je interesantno! Fedora 16 (možda) će po defaultu dolaziti s BTRFS-om za nove instalacije!
drade je napisao/la:Ja bih ruku u vatru dao za reiserFS (4), no buduci da je covjek ubio zenu, linux zajednica vise ne voli reiserFS i tvorevine Hansa Reisera.