Stranica: 1/3.

DIABLO II LOD

PostPostano: 07 lip 2018, 07:40
Postao/la Mateo
Pozdrav,

..dakle, instalirao sam igricu i došao do 50-og nivoa .... da li bi me ostavio(la) na tom nivou ako bi recimo "sada", igricu snimio kao data disk prek' onog Brasero disk burner-a, jer bih htio reinstalirati svoj Ubuntu 16.04 LTS .... jer baš iz početka mi se ne da ponovo :place :kava :hmm

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 07 lip 2018, 09:55
Postao/la barbaivo
Dakle trebaš znati gdje igra sprema svoje postavke,pa kopirati tu mapu.Ja npr imam supertuxkart,a on sprema postavke u /home/user/.config/supertuxkart.Za tvoju igru:idi u synaptic,upiši igru,označi,svojstva,instalirane datoteke pa vidi gdje sve sprema.

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 07 lip 2018, 09:59
Postao/la devil
imas saves dir koji mozes kopirat. isto tak mozes cijelu instalaciju (cijeli folder) kopirat sastrane i onda kasnije samo potjerat game.exe i igra radi bez installa.

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 08 lip 2018, 08:11
Postao/la Mateo
OK ... (znam da je pitanje malo glupo no bolje pitati :) :) )

.. kužim oba dva odgovora pa čisto da mi bude još jasnije ..... igrica mi se nalazi u home/playonlinux i u folderu downloads ....... Mislio sam napraviti slijedeće ... ubacim disk ... otvorim brasero ... namjestim da mi napravi data disk.
Da li je svejedno hoću li označiti folder iz downloads ili trebam označiti playonlinux-ov folder u kojem se također nalazi igrica?
Kada mi napravi disk i ponovo instaliram playonlinux i naštimam sve one wine postavke ... ubacim disk i nastavljam normalno 50-og nivoa ... jel' bi to bilo to onda ?

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 08 lip 2018, 09:53
Postao/la barbaivo
Ne znam šta će ti disk,možeš to i na usb.Dakle ja bi ovako:kopiraš mapu diablo II iz mape playonlinux,spremiš.Reinstaliraš OS,ali i igricu.Sad makni tu novu mapu diablo II (iz mape playonlinux,ali nemoj odmah brisati da vratiš ako šta nije ok),stavi onu staru sa cd-a/usb-a i to je to.

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 10 lip 2018, 06:55
Postao/la Mateo
Znači moram igricu prvo ponovo skinut sa stranice sa koje sam je prvi put download-irao, a onda dalje ovo što si napisao ... sa POL-om, usb-om ili cd-om?

Disk zato što imam usb od samo 1GB ... cd košta 5 Kn, a usb 50 :) :)

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 10 lip 2018, 08:29
Postao/la barbaivo
Da,trebaš ponovo skinuti igru radi reinstalacije.Trebaš i sačuvati mapu iz playonlinuxa.Kad reinstaliraš OS i igru na playonlinuxu,onda ubaciš onu mapu jer tu je tvojih 50 nivoa.

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 17 lip 2018, 07:38
Postao/la Mateo
E ... to sam htio saznati ... ovo sa mapom itd itd mi jasno bilo.

Bunilo me to sa reinstalacijom ponovnom jer sam mislio da kada snimim igru na disk da je sa disk-a mogu normalno reinstalirat pa onda tu reinstalaciju otvorit dalje u POL-u.

Txks i pozz

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 17 lip 2018, 09:14
Postao/la barbaivo
Ma možda bi prošla i da ti samo zalijepiš u ~/.playonlinux/wineprefix onu sačuvanu mapu sa 50 nivoa(dakle preskočiš reinstalaciju),ali nisam siguran pa bolje ovako.Javi ako ti proradi.

Re: DIABLO II LOD

PostPostano: 18 lip 2018, 00:38
Postao/la Cooleech
Pozdrav svima! Imam jedan iritantan problem; naime, na službenom laptopu sam, donedavno, imao dual-boot Win8 (crvenim se već) i Ubuntu MATE 16.04 i u oba sustava zvuk na igrama Quake III i Quake IV radio je sasvim normalno. Kako sam konačno skupio vremena i zamijenio Ubuntu s Arch Linuxom, mojoj sreći nije bilo kraja.. dok nisam instalirao ove dvije igre, koje, napominjem, s IDENTIČNOM instalacijom (OS-a i same igre) rade sasvim normalno na druga 2 PC-a. Dakle, zvuka ima SVUGDJE osim u te dvije igre.

Ideje? Prijedlozi? Zahvaljujem unaprijed! :-)