Tako mi se igra UT99 da to nije normalno

p.s. emulatori tipa wine/playonlinux me ne zanimaju
Moderator/ica: Moderatori/ce
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:dobro da te emulatoi tipa wine / playonlinux ne zanimaju jer takvi ne postoje. Imaš samo compatibility layer.
Lutherus je napisao/la:Orginalna igra i to goty izdanje ima i linux instalaciju. Inaće ne treba ti igra. Na repozitorijima imaš ut engine pa samo njega skineš i sa postojeće instalacije prebaciš samo data fajlove i radi. Quake, Quake2, Quake3, Quake4, UT, UT2003, Returne to castle Wolfenstein, AvP, UT2004,.......
chule je napisao/la:max360se je napisao/la:dobro da te emulatoi tipa wine / playonlinux ne zanimaju jer takvi ne postoje. Imaš samo compatibility layer.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
chule je napisao/la:max360se je napisao/la:dobro da te emulatoi tipa wine / playonlinux ne zanimaju jer takvi ne postoje. Imaš samo compatibility layer.
onda to![]()
"Wine is not just an emulator" is more accurate.
shrike je napisao/la:ok, i koje su to igre sa ut-1999 engineom? ja sam tražio prije i nisam našao