Prokleti flash i Linux

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Prokleti flash i Linux

Post Postao/la 4ndY »

madone je napisao/la:Koristim Adobe 10 64bit flash i jedino ne radi na stranicama dnevnik.hr http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/vide ... trupu.html
Sa ostalim stranicama nemam nikakvih problema samo sa tom, ne kužim :misli
Cijele stranice dnevnik.hr su u k* - zbilja se rijetko vide tako loše stranice s tolikom posjećenošću (ajd, eventualno je monitor.hr out-dated totalno :lol: )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

meni radi taj link, ali često zašteka na stranicama sa filmićima. Pogotovo kada ide u fullscreen.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
igadmile

Post Postao/la igadmile »

Zanimljivo...
Filmići na Facebook-u koje neko taga s youtubea mi stekaju kad ih gledam na facebook-u, a kad kliknem da gledam taj filmić na youtube-u, onda mogu i fulscreen bez beda... :misli
shicy

Post Postao/la shicy »

neznam,meni to sve radi bez problema...jedino glupi vlc zajebava...film se može gledat jedino po default veličini, a i tad mu ostanu 2 crne linije...šou program XD
Odgovori