Sada je: 19 lis 2019, 20:40.
Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Prva stvar koju sam sada instalirao: Addon Installer for Kodi. Dalje je sve lako. :bleh
http://www.htpcbeginner.com/install-add ... ller-kodi/
Avatar
Moderator
Postovi: 5773
Moderator
Postovi: 5773
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce
Obavijest svim lijenčinama: Kodi ima službenu Android aplikaciju (Kore) koja služi za daljinsko upravljanje multimedijom

http://news.softpedia.com/news/kore-2-0 ... 7830.shtml
https://play.google.com/store/apps/deta ... IRY1zVgvjU
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.

jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu. :-D
Avatar
Moderator
Postovi: 5818
Moderator
Postovi: 5818
Pridružen/a: 25 ožu 2012, 14:29
Lokacija: ~/kauč
Podijelio/la zahvalu: 155 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Mint 17.3 Cimet
Da, vidio sam to ali na žalost trenutno sam na WinPhoneu. :-( Ipak imam daljinski (bežična tipkovnica) :lulz
Avatar
Moderator
Postovi: 5773
Moderator
Postovi: 5773
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce
Ne radi mi addon za Filmovitu već danima. Ima li još netko isti problem? Je li netko riješio i ako je kako?
Nema veće religije od istine!
Avatar
Postovi: 1993
Postovi: 1993
Pridružen/a: 05 tra 2008, 22:38
Lokacija: Zadar
Podijelio/la zahvalu: 26 puta
Primio/la zahvalu: 70 puta
Spol: M
OS: Debian
@dupin, ne radi ni meni.
Avatar
Moderator
Postovi: 5773
Moderator
Postovi: 5773
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce
Ako je ovo u pitanju: http://www.filmovita.com/ moram reći da Filmovitu nikad nisam ni gledao kroz XBMC/Kodi, nego izravno s weba. To mi radi potpuno normalno.
Avatar
Postovi: 877
Postovi: 877
Pridružen/a: 27 ruj 2012, 12:39
Podijelio/la zahvalu: 62 puta
Primio/la zahvalu: 99 puta
Spol: M
OS: Debian Mate
Je to je u pitanju. Do nedavno se moglo gledati preko Kodija, a sad pljuje greške. Kad gledam sa weba ne mogu dobiti full screen iako tu opciju odaberem u postavkama. I elegantnije mi je da to radi Kodi kad već radi sve ostalo.
Nema veće religije od istine!
Avatar
Postovi: 1993
Postovi: 1993
Pridružen/a: 05 tra 2008, 22:38
Lokacija: Zadar
Podijelio/la zahvalu: 26 puta
Primio/la zahvalu: 70 puta
Spol: M
OS: Debian
Žao mi je. Bi li pomoglo da vratiš stariju verziju, XBMC umjesto Kodija, pa da tako probaš? Moram reći da sam imao neprilika s Kodijem (uz Deb Testing) tražeći odgovarajuće prijevode za sve filmove, nevezano o adonu, dok mi kroz stari XBMC (uz Deb Stable) rade puno bolje.
Avatar
Postovi: 877
Postovi: 877
Pridružen/a: 27 ruj 2012, 12:39
Podijelio/la zahvalu: 62 puta
Primio/la zahvalu: 99 puta
Spol: M
OS: Debian Mate
Neću sada sve mjenjati zbog jednog addona. Kad želim gledati nešto na Filmoviti dobijem poruku da je došlo do greške. Jučer i danas mi govori da nema streama u Genesisu. Ne želim se prebacivati sa testinga na stable. Ako zanemarimo ove sitnice, sustav radi posve O.K. ;)
Nema veće religije od istine!
Avatar
Postovi: 1993
Postovi: 1993
Pridružen/a: 05 tra 2008, 22:38
Lokacija: Zadar
Podijelio/la zahvalu: 26 puta
Primio/la zahvalu: 70 puta
Spol: M
OS: Debian
Upravo otkrio karaoke na Kodi. Čekam samo ženske glasove da poprave ovo moje kreštanje. Btw, reprodukcija svih videa sa youtube je puno bolja nego iz bilo kojeg preglednika.
Ma strašan mi je taj Kodi. :thmbs-up
Btw, ima li ga netko na android tabletu? Sto god da skinem, kaze da mi uredjaj nije kompatibilan sa tom verzijom.
Avatar
Moderator
Postovi: 5773
Moderator
Postovi: 5773
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce

Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.