Sada je: 27 sij 2021, 20:45.
Moderator/ica: Moderatori/ce
16 post(ov)a
•
Stranica: 2/2. • 1, 2
Tako je, nadogradnja je popravila stvar; Kodi sad radi bez problema. Hvala na sugestijama i linku
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Opet sam doživio buffering problem. Pa ovo je za poluditi. Jedna epizoda O.K. a onda kad sam počeo gledati drugu, problemi. 

Nema veće religije od istine!
da nije mozda do interneta? Ipak je popodne, predvecer kada je promet najveci
[Link uklonjen]
Acer E-15 E5-511-C0ET
Intel Celeron quad core N2940
Intel HD
4 GB RAM DDR3
500 GB HD
Intel Celeron quad core N2940
Intel HD
4 GB RAM DDR3
500 GB HD
Juče sam probao Stremio. Na oko lepo radi ali kada ćelim da pustim bilo šta prozor skroz pobeli i ništa se ne dešava.
Naravno, posle par pokušaja je odleteo u "kantu".
XBMC rules.
Naravno, posle par pokušaja je odleteo u "kantu".
XBMC rules.

Link iz posta korisnika laufer84 uklonjen.
Molim sve forumaše da se suzdrže od linkanja na spomenute programe.
Istina je da se radi o sivoj zoni, no smatram da iz razloga što ovakvi programi služe gotovo isključivo za piratske svrhe (za razliku od torrent klijenata) i činjenice da Google smanjuje rating stranicama gdje se nalaze linkovi na piratski sadržaj poveznice na njih bi trebalo brisati.
Na kraju krajeva, imate svi i tražilice i privatne poruke, ne morate to javno linkati.
Molim sve forumaše da se suzdrže od linkanja na spomenute programe.
Istina je da se radi o sivoj zoni, no smatram da iz razloga što ovakvi programi služe gotovo isključivo za piratske svrhe (za razliku od torrent klijenata) i činjenice da Google smanjuje rating stranicama gdje se nalaze linkovi na piratski sadržaj poveznice na njih bi trebalo brisati.
Na kraju krajeva, imate svi i tražilice i privatne poruke, ne morate to javno linkati.
16 post(ov)a
•
Stranica: 2/2. • 1, 2
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.