ja ostajem na ubuntu tak dugo dok neko ne smisli istu stvar za nvidi-u kak na ubuntu..
premda moram napomenuti da sam zaljubljen u deb...ovaj klementinu.... stoga... 4ndy & grof.. my bed.. nećete me dobiti u ekipu...
Moderator/ica: Sokac
dalibor.klobucaric je napisao/la:4ndy & grof.. my bed.. nećete me dobiti u ekipu...
4ndY je napisao/la:Uopće ni bed... ja baš i ne reklamiram Fedoru jer znam da nije baš "userfrendly", ali ima svojih čari
dalibor.klobucaric je napisao/la:ja ostajem na ubuntu tak dugo dok neko ne smisli istu stvar za nvidi-u kak na ubuntu..
premda moram napomenuti da sam zaljubljen u deb...ovaj klementinu.... stoga... 4ndy & grof.. my bed.. nećete me dobiti u ekipu...
Grof je napisao/la:Pazite! postoji nekoliko nvidia drivera na RPM fusionu, u ovisnosti koju grafu imate. Malo je zakomplicirano, ali što ćete
Grof je napisao/la:dalibor.klobucaric je napisao/la:ja ostajem na ubuntu tak dugo dok neko ne smisli istu stvar za nvidi-u kak na ubuntu..
Iskreno... pitanje je koliko ću i ja biti zaljubljen u Fedoru!

iv@n je napisao/la:We have cookies
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.