Player koji dobro prikazuje titlove

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Sokac

Player koji dobro prikazuje titlove

PostPostao/la supermen dana 12 sij 2010, 11:55

Pozdrav svima!
Zanima me jel netko zna kakav video player koji bi kvalitetno prikazivao titlove. Pod time mislim da ih prikazuje kao sto ih prikazuje bs player na windowsima. Ne znam u cemu je caka s vlc-om, ali njegovi titlovi su dosta pixelasti..vjerojatno je stvar oko renderiranja titlova. Kvalitetno ih prikazuje xbmc, no nisam nigdje nasao opciju u tom programu kojom se mogu korigirati titlovi ako kasne ili urane?
supermen

Re: Player koji dobro prikazuje titlove

PostPostao/la iv@n dana 12 sij 2010, 12:00

Probaj sa SMplayer, meni radi bez problema, sve se da podesiti...
"I want to live in a world where a chicken can cross a road without its motives being questioned."
iv@n
Site Admin

Spol: M

PostPostao/la shrike dana 12 sij 2010, 13:02

principijelno postoje samo tri pleyera: mplayer, xine i vlc. Sve ostalo su sučelja za ova tri. Dakle, stvar je samo nalaženja dobrog sučelja i podešavanja opcija za titlove (odabir fonta...). Inaće koristim smplayer koji mi ima najbolje sučelje (baziran na mplayer).
2000 år och jag kan fortfarande bli förvånad. I detta ser jag Gud.
shrike

PostPostao/la supermen dana 12 sij 2010, 14:35

Probao sam s sm playerom no i na njemu su titlovi nekako pixelasti. :( Također, nikako da podesim da mi pravilno prikazuje č i ć. Jel postoji kakvo tweakanje da se to sve ispravi?
supermen

PostPostao/la iv@n dana 12 sij 2010, 14:43

supermen je napisao/la: Također, nikako da podesim da mi pravilno prikazuje č i ć. Jel postoji kakvo tweakanje da se to sve ispravi?

Options > Preferences > Subtitles > Default subtitle encoding: Slavic/Central European CP1250
"I want to live in a world where a chicken can cross a road without its motives being questioned."
iv@n
Site Admin

PostPostao/la zole052 dana 12 sij 2010, 15:06

Neznam kako tebi vlc prikazuje pixelaste titlove meni izgledaju skroz pristojno...
Linuxu fali program ko gom na kojem mozes zumirati sliku bez da utjece na titlove taj zoom. To bi stvarno mogli napraviti :| Inace vlc radi predobro meni.
Tako me jako boli ona stvar o tome šta drugi ljudi misle o meni da bih trebao ići na bolovanje! NN
zole052

Natrag na Linux i multimedija

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.