Evo neki dan sam otvorio sa movie playerom neki film i od onda mi je slika na bilo kojem video fajlu "čudna" . S čim god da otvorim video (vlc, mplayer...) boje su pogrešne. Rješenje ovog problema je log out/in no ne kužim u cemu je fora O.o
Jel mozda u igri novija ATi graficka sa fglrx driverom? Cuo sam da ljudi imaju slicnih problema na HD 3xxx radeonkama sa Ubuntu defaultnim ATi Catalystom.
Smile! It makes people wonder what you're thinking about...
I am NaN, I am a free man! Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
sawyer je napisao/la:Evo neki dan sam otvorio sa movie playerom neki film i od onda mi je slika na bilo kojem video fajlu "čudna" . S čim god da otvorim video (vlc, mplayer...) boje su pogrešne. Riješenje ovog problema je log out/in no ne kužim u cemu je fora O.o
evo kako to izgleda..
OMG, Avatar!!!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
sawyer je napisao/la:Evo neki dan sam otvorio sa movie playerom neki film i od onda mi je slika na bilo kojem video fajlu "čudna" . S čim god da otvorim video (vlc, mplayer...) boje su pogrešne. Riješenje ovog problema je log out/in no ne kužim u cemu je fora O.o