Stranica: 1/1.

Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:21
Postao/la Gogy
Ne znam da li je to samo kod mene problem ili šta... Npr. kada skinem .pls fajl od Narodnog radija ili nekog drugog, ne mogu ga pokrenit sa Rhythmbox-om. Probao sam i upisat link u "New Internet Radio Station", probao sam i otvoriti .pls fajl sa tekstualnim editorom i kopirati onaj URL iz njega, ali opet ništa... Dok recimo sa VLC playerom bez problema svira...

Radim li ja nešto krivo ili...?

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:26
Postao/la shicy
ja imam instaliran deadbeef, i samo taj .pls file ubacim u playlistu i pokrenem ga...nema nikakve greške...

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:29
Postao/la Gogy
Shicy je napisao/la:ja imam instaliran deadbeef, i samo taj .pls file ubacim u playlistu i pokrenem ga...nema nikakve greške...


Ma sve je to OK, radi meni i u drugom nekom playeru... ali zanima me kakvo je stanje sa Rhythmboxom budući da je to moj odabrani player ;)

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:31
Postao/la shicy
ne sjećam se točno, davno sam rhythmbox koristio, ali mislim da ideš tamo u radio i add station ili tako nešto...morao bi radit...

edit- evo dodao sam mu taj .pls file (u rhythmboxu) kao najobičniji glazbeni file, on mi je dodao novu radio stanicu i samo je pokrenija i to je to ;)

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:31
Postao/la Gogy
Da si pročito moj prvi post malo pažljivije vidio bi da sam to već probao :D

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:37
Postao/la zole052
Gogy je napisao/la:Da si pročito moj prvi post malo pažljivije vidio bi da sam to već probao :D

Mozda nemas nesto instalirano na archu? vlc ima sve svoje kodeke i djidje midje...

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:40
Postao/la zole052
Evo i kod mene radi u rhythmboxu...

Re: Rhythmbox i radio

PostPostano: 30 sij 2011, 22:54
Postao/la Gogy
zole052 je napisao/la:Mozda nemas nesto instalirano na archu? vlc ima sve svoje kodeke i djidje midje...


Vrlo logično razmišljanje... Nisam znao da VLC ima svoje. Uglavnom, problem je riješen instalacijom paketa extra/gstreamer0.10-bad-plugins.

Hvala na pomoći ;)