Grof je napisao/la:Ak nemaš kaj raditi uzmi Gentoo ili.... from scratch.... i imati ćeš posla i previše![]()
Mislim da je zabavnije i zahvalnije slagat Arch nego se mučit s Gentoo-om
Moderator/ica: Moderatori/ce
Grof je napisao/la:Ak nemaš kaj raditi uzmi Gentoo ili.... from scratch.... i imati ćeš posla i previše![]()
Soul_Sample je napisao/la:Mislim da je zabavnije i zahvalnije slagat Arch nego se mučit s Gentoo-om
simke je napisao/la:definitivno, po meni, Arch, ima dost posla na njemu ak nisi nikad ga koristio, ibit ces zadovoljan, radi bolje od ubuntua.
Soul_Sample je napisao/la:Grof je napisao/la:Ak nemaš kaj raditi uzmi Gentoo ili.... from scratch.... i imati ćeš posla i previše![]()
Mislim da je zabavnije i zahvalnije slagat Arch nego se mučit s Gentoo-om
pingu je napisao/la:Nikada nisam vidio distru koju se tako jednostavno i brzo može instalirati i posložiti bez GUI alata poput Archa. Sve je na svojem mjestu. Da nema Archa, neznam uopće koju bi distru koristio, sve druge distre su mi prekomplicirane, mislim način na koji je interno posložen sistem, recimo demoni, upravljanje i kreiranje deb i rpm paketa. Pacman je vrlo jednostavan, jednostavniji od apt-get, aptitude, dpkg (koji na kraju trebam za Debian/Ubuntu?) i yum-a zajedno.