Kul stvari koje nađemo na internetima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Kul stvari koje nađemo na internetima
Ma cijeli Vsauce je zakon.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
-
Tomislav001
booooooriiiiiiing... fake.
-
Tomislav001
- holden
- Spol: M
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
holden je napisao/la:http://www.boro-bus.com/
![]()
![]()
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
"Što kada resursE nestanu?" Valjda se malo zbunila...
A je.. ako zamolimo tih 20 % bogatih oni će se sigurno promijeniti
Inače je to i često zatvoreni krug. Npr. ljudi bi koristili javni prijevoz da je bolji. Kompanija bi MOŽDA poboljšala javni prijevoz, da se vozi više ljudi (iako ne znam di bi stali, jer je uvijek krcato).
A je.. ako zamolimo tih 20 % bogatih oni će se sigurno promijeniti
Inače je to i često zatvoreni krug. Npr. ljudi bi koristili javni prijevoz da je bolji. Kompanija bi MOŽDA poboljšala javni prijevoz, da se vozi više ljudi (iako ne znam di bi stali, jer je uvijek krcato).
Ja sam imao predmet okoliš i održivi razvoj. Održivi razvoj se može ugodno definirati kao razvoj koji se može nastaviti u beskonačnost. To implicira da resursima barataš na način da ne postoji neki datum u kojem će ti toga nestati. To se spriječava recikliranjem ili odabirom resursa koji će nestati toliko daleko u budućnosti da je to nebitno (tipa, ako nestane materijala X za milijardu godina).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!