Naši ljubimci
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Re: Naši ljubimci
Ako je bilo muzike, mogli su ga upozoriti da stiša, iako ja nisam čuo a ne da mi se opet gledati taj video, a ovo što im je bio "pre blizu" je apsurdno i nije opravdano ako nemaju, to što je snimao, ako nemaju zakon protiv toga, ne mogu ga ni uhititi.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Znači bio sam u pravu kad sam mislio da ti misliš da su ga neopravdano uhitili i potom izazvali niz događaja s još gorim posljedicama?
- PunkBastard
- Spol: M
da
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Poklanja se Dragica, malo pseto pronađeno napušteno. Ženka je, čistokrvni avlijaner, pitoma i dobra, mirna, podnosi odlično vožnju u autu (sad se navozala), druži se s drugim psima i mačkama (družila se s mojim životinjskim carstvom i igrala), zna "dođi tu", veličine je oveće mačke, idealna za dvorište ili za stan. Dopremamo ju besplatno na područje Istre, ako bi ju netko uzeo platimo i sterilizaciju. Zvati na 095 197 8356. Ako ne biste psa, barem šerajte ovaj status da drugi interesenti vide!

Those who stand for nothing fall for anything.
Jesi li bila kod veterinara, možda ima chip?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Nema, a i da ima, ne bi vratili vlasniku jer se vidi da je zlostavljana životinja. Smanji se i trese kad vidi ruku. Mora joj se polako prilaziti. Trza na škrip šlape. Ali raširi ruke i ona razmlati repom i skoči ti u zagrljaj.
Ma to je selovas, malo malo pa netko izbaci psa na seoskom trgu, nije ovo prvi put. Možeš si misliti kako ti ljudi furaju te pse veterinarima i čipiraju. Nije ovo Zagreb
Ma to je selovas, malo malo pa netko izbaci psa na seoskom trgu, nije ovo prvi put. Možeš si misliti kako ti ljudi furaju te pse veterinarima i čipiraju. Nije ovo Zagreb
Evo jedna, zabrinuta u autu

i jedna kod prijateljice na kavi

Sutra ćemo imati naslikavanje pa će biti pristojnijih slika.

i jedna kod prijateljice na kavi

Sutra ćemo imati naslikavanje pa će biti pristojnijih slika.
Obožavam peseke i jedva čekam slikice 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Evo Dragica

Dragica s igračkom koja pripada većem psu (otela iz usta
)

Dragica, pristojno pseto

I Dragica pored moje psice, čisto da vidite kako je Dragica mini-pseto (ili je moja ogromna...)

Dragica s igračkom koja pripada većem psu (otela iz usta

Dragica, pristojno pseto

I Dragica pored moje psice, čisto da vidite kako je Dragica mini-pseto (ili je moja ogromna...)