Sada je: 16 ruj 2019, 02:04.
Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Hmm, to je više pitanje za @nicky, ali probat ću otkriti u čemu je stvar.
Avatar
Site Admin
Postovi: 4407
Site Admin
Postovi: 4407
Pridružen/a: 07 ožu 2009, 17:00
Podijelio/la zahvalu: 98 puta
Primio/la zahvalu: 178 puta
Spol: M
OS: w10, ubuntu, macos
Vl@do je napisao/la:U ovoj temi lijevi klik na "označi sve" se ponaša kao Home tipka (baca na vrh stranice :-))?
EDIT: sad vidim da i u ostalim temama ako želim klikom označiti cijeli kod, isto se ponaša. pface Ne bi me čudilo da samo moj Arch tako radi, provjerite kod sebe. :kava


Sad ja imam jedno glupo pitanje :oops

A gdje je gumbić označi sve ?
Avatar
Site Admin
Postovi: 2076
Site Admin
Postovi: 2076
Pridružen/a: 07 pro 2007, 16:30
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 174 puta
Primio/la zahvalu: 278 puta
Spol: Ž
OS: ubuntu 12.04
Mislim da je to onaj link na code bloku i kako vidim handleru klika fali preventDefault :)

Zapravo je runtime error u funkciji selectCode
Avatar
Postovi: 406
Postovi: 406
Pridružen/a: 15 lis 2013, 01:42
Lokacija: BiH, Kakanj
Podijelio/la zahvalu: 46 puta
Primio/la zahvalu: 30 puta
Spol: M
OS: Arch / Manjaro / #!
nicky je napisao/la:A gdje je gumbić označi sve ?

slika :zvizdi
Avatar
Moderator
Postovi: 5770
Moderator
Postovi: 5770
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce
Hm, meni uredno selektira tekst u code boxu. Probala ovdje sve code tagove: viewtopic.php?f=7&t=13196
I u ovoj temi viewtopic.php?f=18&t=13200
Avatar
Site Admin
Postovi: 2076
Site Admin
Postovi: 2076
Pridružen/a: 07 pro 2007, 16:30
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 174 puta
Primio/la zahvalu: 278 puta
Spol: Ž
OS: ubuntu 12.04
Meni ne radi :( Onda se ja poigram za vikend pa probam raskopati problem.
Avatar
Site Admin
Postovi: 4407
Site Admin
Postovi: 4407
Pridružen/a: 07 ožu 2009, 17:00
Podijelio/la zahvalu: 98 puta
Primio/la zahvalu: 178 puta
Spol: M
OS: w10, ubuntu, macos
Prvo kaj mi pada na pamet je verzija browsera, moj je chrome Version 57.0.2987.110 unknown (64-bit)

Ovo je dio koji handlea taj kod:
a href="#" onclick="selectCode(this); return false;"

moguće da nema loadan js sa funkcijom selectCode
Avatar
Site Admin
Postovi: 2076
Site Admin
Postovi: 2076
Pridružen/a: 07 pro 2007, 16:30
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 174 puta
Primio/la zahvalu: 278 puta
Spol: Ž
OS: ubuntu 12.04
Moj google-chrome je 58.0.3029.110-1 (64-bit), ne radi. I FF me isto baca na vrh stranice kad kliknem na "označi sve".
Najtužnije mi je to što na Windowsphoneu u IE-u radi pface
Avatar
Moderator
Postovi: 5770
Moderator
Postovi: 5770
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce
U ovom zecu leži grm:

Kod: Označi sve
DOMException: Failed to execute 'setBaseAndExtent' on 'Selection': There is no child at offset 11.
    at selectCode (http://linuxzasve.com/forum/styles/linuxzasve/template/forum_fn.js:214:6)
    at HTMLAnchorElement.onclick (http://linuxzasve.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=13196:403:145)


Bug u temi, izgleda?
Avatar
Site Admin
Postovi: 4407
Site Admin
Postovi: 4407
Pridružen/a: 07 ožu 2009, 17:00
Podijelio/la zahvalu: 98 puta
Primio/la zahvalu: 178 puta
Spol: M
OS: w10, ubuntu, macos
iweb je napisao/la:
Bug u temi, izgleda?

Ne radi ni u temi "Artoida: Deluxe, kao ni u mojoj "Dark" na oba browsera
Avatar
Moderator
Postovi: 5770
Moderator
Postovi: 5770
Pridružen/a: 28 lis 2011, 23:31
Lokacija: Zagreb
Podijelio/la zahvalu: 199 puta
Primio/la zahvalu: 250 puta
Spol: M
OS: Arch i samo Arch Xfce

Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.