Stranica: 1/1.

LKLK 2016

PostPostano: 05 vel 2016, 16:32
Postao/la stefan
Citiram sve sa službene najave:
Dragi ljubitelji open source-a,

ovom prilikom najavljujemo da će se 4. i 5. ožujka održati 6. LKLK konferencija na Tehničkom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Pozivamo sve zainteresirane predavače da svojim predavanjima i/ili radionicama doprinesu konferenciji. Teme su slobodnog karaktera, ali se očekuje zadržavanje unutar spektra Free/Open Source pokreta te srodnih tema.

Kao i prošle godine moći ćete nas pratiti i na socijalnim mrežama (Facebook, Twitter, Google+), kao i na našoj web stranici te ostalim servisima za streamanje koji će se naknadno upogoniti.

Svi koji su zainteresirani za navedene teme slobodni su nas doći posjetiti i prisustvovati zanimljivim predavanjima koje će nam naši predavači prirediti.
Ostale informacije bit će naknadno objavljene.


slika

Re: LKLK 2016

PostPostano: 03 ožu 2016, 14:03
Postao/la Vl@do
http://lklk.eu/?p=115
Citiram doslovno: Unatoč malom broju predavanja ove godine odlučili smo održati konferenciju kako bi svejedno mogli čuti neke zanimljive novosti u svijetu otvorenog koda i Linuxa koje su nam pripremili naši aktivni i marljivi predavači te družiti se i raspravljati sa posjetiteljima za našim “okruglim stolom”.
Na gornjem linku je i pregled programa.

Re: LKLK 2016

PostPostano: 03 ožu 2016, 17:07
Postao/la Abzeenth
Hoće li biti neki web stream predavanja za nas koji ne možemo doći, s obzirom da će ih biti tako malo? (Što je baš šteta, usput :pogled_dolje ne mogu vjerovati da je tako slab odaziv/interes...)