Stranica: 1/1.

[RIJEŠENO] Veza stalno puca

PostPostano: 15 vel 2012, 19:38
Postao/la iv@n
Veza stalno puca, svakih 5-10-20 minuta, postalo je toliko iritantno da mi onemogućuje normalan rad na računalu. Provider je T-Com, bili su njihovi, pregledali instalaciju i kablove, kažu da je to sve u redu. Windowsi na drugom računalu u kući rade normalno, kao i Windowsi na spornom računalu. Mobiteli također.

Veza jednostavno pukne, pa "traži" nekih dvadesetak sekundi, i onda izbaci prozor za unos WPA2-PSK lozinke. Unesem, opalim enter i onda opet "traži" dvadesetak sekundi, pa opet izbaci isti prozor i tako u nedogled. Log-out ne pomaže, jedino restart računala.

Spajam se putem Network Managera; probao sam i s Wicdom, ista stvar se događa. Pokušao sam se spojiti putem LAN kabla, ali opet ista stvar - znači nije problem u bežičnom povezivanju. Može li mi netko pomoći izolirati problem i pronaći riješenje?

Distribucija je CrunchBang 10, Broadcomov wireless adapter. Imam još jedan prijenosnik s Xubuntuom u kući, također često puca veza.

Napominjem kako je prije sve radilo bez problema (doduše, veza je pucala prilikom skidanja torrenata).

Re: Veza stalno puca

PostPostano: 15 vel 2012, 19:42
Postao/la Abzeenth
Kakve drivere imaš za taj Broadcom? Ako imaš jedne, jesi li probao s onim drugima? :D

Re: Veza stalno puca

PostPostano: 15 vel 2012, 19:44
Postao/la max360se
Ovo meni zvuci da je problem u routeru, ako imas neki drugi router ili ako mozes posudit neki router probaj ga spojiti pa vidi sto se dogadja. Izgleda da router gubi memoriju. Ovi Thompsoni novi i stariji su koma.

Re: Veza stalno puca

PostPostano: 15 vel 2012, 19:46
Postao/la iv@n
max360se je napisao/la:Ovo meni zvuci da je problem u routeru, ako imas neki drugi router ili ako mozes posudit neki router probaj ga spojiti pa vidi sto se dogadja. Izgleda da router gubi memoriju. Ovi Thompsoni novi i stariji su koma.


Je, Thompsonov je router. Pokušat ću posudit neki drugi.

Re: Veza stalno puca

PostPostano: 17 vel 2012, 15:51
Postao/la iv@n
Riješeno, upgradeao sam kernel. kava