Gizmodovci misle da će ukrasti notification bar-settings (WiFi, rotacija, BT itd...).
Kad Apple krade, to je inovacija. Kad drugi, to je kršenje patenta.

Moderator/ica: Moderatori/ce
iweb je napisao/la:Baš me zanima odakle su ovo izvukli[/img]
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Lutherus je napisao/la:evo a ja se kunem da im je najveću update bil novi wallpaper
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se je napisao/la:Lutherus je napisao/la:evo a ja se kunem da im je najveću update bil novi wallpaper
![]()
Nije nego aplikacija za čitanje novina i sl. stvari koje se ugl. plaćaju. Ikonicu te aplikacije ne mogu staviti niti u jedan folder, a nisam siguran da li ju uopće mogu micati.