radio stanice preko interneta

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
domi
Spol: M

Re: radio stanice preko interneta

Post Postao/la domi »

Sad lagano kreni čitati sve moje postove i obavezno klikni na svaki moj odgovor i dobro gledaj sliku po par minuta i vjerujem da će ti poslije toga sve biti jasno, ja ti bolje ne mogu objasniti.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
domi

Post Postao/la domi »

dragolas je napisao/la:to ne mislim pa makar nikad ne našao,ha,ha
to je za mene ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
dragolas

Post Postao/la dragolas »

ok,našao sam,nisam bio otvorio tvoj jedan post i nisam otvarao sa vlc ok,sve je uredu ,sory
imam jos jedno pitanje ako znas,imam od 10 " ekran,laptop ustvari,dali znas kako smanjiti prozore kod otvaranja,instalacija ili tako nečeg,veliki su pa mi pobjegne ono next ili back ispo ekrana ,nevidim nemogu podići
max360se

Post Postao/la max360se »

Dobro nam došao. Ugodno druženje
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
retsam

Post Postao/la retsam »

vidim da se i domi već nauživao :mrgreen:
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
domi

Post Postao/la domi »

retsam je napisao/la:vidim da se i domi već nauživao :mrgreen:
pa slike govore sve ili griješim više neznam ni sam :? ;)
zole052 je napisao/la
dragolas

vjerujem da ste svi bili u nečemu novi i da su vam se smijali,pa tako i ja,ne zamjeram,i hvala na pomoći
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

dragolas je napisao/la:ok,našao sam,nisam bio otvorio tvoj jedan post i nisam otvarao sa vlc ok,sve je uredu ,sory
imam jos jedno pitanje ako znas,imam od 10 " ekran,laptop ustvari,dali znas kako smanjiti prozore kod otvaranja,instalacija ili tako nečeg,veliki su pa mi pobjegne ono next ili back ispo ekrana ,nevidim nemogu podići
Probaj s ovim, mislim da je dovoljno dobro objašnjeno:
http://www.makeuseof.com/tag/increase-r ... rez-linux/

A možda ti se netko javi s nekim boljim savjetom ;)
domi

Post Postao/la domi »

dragolas je napisao/la:vjerujem da ste svi bili u nečemu novi i da su vam se smijali,pa tako i ja,ne zamjeram,i hvala na pomoći
Nitko se tebi ne smije to su i meni radili samo ovo ti je forum u ležernom tonu to si valjda primjetio,a što se tiče tvog problema bilo mi je čudno što ga nisi riješio s obzirom koliko sam ti solucija ponudio samo si pozorno treba slikice pregledavati i ponavljati step bay step .Sad nam lijepo odgovori je ti sve u redu sa radio url .Ako trebaš još pomoći samo javi tu sam ;)
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =16&t=3760
zole052 je napisao/la
dragolas

ok,to sam savladao,treba mi pomoć,imam laptop 10" i na njemu dok otvorim neki window,prozor,prelazi mi gabarite ekrana i ne vidim sve ,znači ne vidim next ili back ikli tako,kako mogu smanjiti prozore,trazio sam na rezolucijama i to ali neznam naći
Odgovori