radio stanice preko interneta
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: radio stanice preko interneta
Sad lagano kreni čitati sve moje postove i obavezno klikni na svaki moj odgovor i dobro gledaj sliku po par minuta i vjerujem da će ti poslije toga sve biti jasno, ja ti bolje ne mogu objasniti.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
to je za menedragolas je napisao/la:to ne mislim pa makar nikad ne našao,ha,ha
zole052 je napisao/la
ok,našao sam,nisam bio otvorio tvoj jedan post i nisam otvarao sa vlc ok,sve je uredu ,sory
imam jos jedno pitanje ako znas,imam od 10 " ekran,laptop ustvari,dali znas kako smanjiti prozore kod otvaranja,instalacija ili tako nečeg,veliki su pa mi pobjegne ono next ili back ispo ekrana ,nevidim nemogu podići
imam jos jedno pitanje ako znas,imam od 10 " ekran,laptop ustvari,dali znas kako smanjiti prozore kod otvaranja,instalacija ili tako nečeg,veliki su pa mi pobjegne ono next ili back ispo ekrana ,nevidim nemogu podići
Dobro nam došao. Ugodno druženje
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- retsam
- Spol: M
vidim da se i domi već nauživao 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
pa slike govore sve ili griješim više neznam ni samretsam je napisao/la:vidim da se i domi već nauživao
zole052 je napisao/la
vjerujem da ste svi bili u nečemu novi i da su vam se smijali,pa tako i ja,ne zamjeram,i hvala na pomoći
- Abzeenth
- Site Admin
Probaj s ovim, mislim da je dovoljno dobro objašnjeno:dragolas je napisao/la:ok,našao sam,nisam bio otvorio tvoj jedan post i nisam otvarao sa vlc ok,sve je uredu ,sory
http://www.makeuseof.com/tag/increase-r ... rez-linux/
A možda ti se netko javi s nekim boljim savjetom
Nitko se tebi ne smije to su i meni radili samo ovo ti je forum u ležernom tonu to si valjda primjetio,a što se tiče tvog problema bilo mi je čudno što ga nisi riješio s obzirom koliko sam ti solucija ponudio samo si pozorno treba slikice pregledavati i ponavljati step bay step .Sad nam lijepo odgovori je ti sve u redu sa radio url .Ako trebaš još pomoći samo javi tu samdragolas je napisao/la:vjerujem da ste svi bili u nečemu novi i da su vam se smijali,pa tako i ja,ne zamjeram,i hvala na pomoći
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =16&t=3760
zole052 je napisao/la
ok,to sam savladao,treba mi pomoć,imam laptop 10" i na njemu dok otvorim neki window,prozor,prelazi mi gabarite ekrana i ne vidim sve ,znači ne vidim next ili back ikli tako,kako mogu smanjiti prozore,trazio sam na rezolucijama i to ali neznam naći