Switch to full style
Ukratko se predstavite.

Pravila foruma

Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Odgovori

Pozdrav

17 stu 2019, 03:02

Pozdrav!
Ja sam novi korisnik. Koristim Mac. Meni sustav na mom računalu izgleda kao plaćeni Linux i zato se osjećam kao Linux korisnik. Volim čitati o tehnici i tehnologiji pa ću ovdje naći sadržaj za čitanje jer vjerujem da se ovdje ekipa kuži u tehniku.

Srdačan pozdrav!

Miha

Re: Pozdrav

17 stu 2019, 07:16

Zar nismo nedavno imali gotovo identičan post? Sjećam ga se baš zbog ovog o "plaćenom linuxu" i zato jer sam automatski dobio osip zbog riječi Mac i nepredstavljanja onog koji piše.. Spamer?

Re: Pozdrav

17 stu 2019, 08:29

Dobrodošao Mihael :bok

Ne bum rekao da zanemariš kaj je Cooleech napisao jer u njegovom postu iz neke perspektive ima zrno istine, no treba gledati iz svih perspektiva,... zato samo nastavi dalje istraživati pa možda jednog dana odlučiš napraviti dodatni korak i počneš koristiti neku od Linux distribucija (neke Linux distribucije rade jako lijepo na starijem Apple hardveru kojeg Aplle više ne podržava novim/novijim verzijama svog OS-a) jer možda već imaš ili ti u ruke dopadne koji komad hardvera kojem će neka Linux distribucija udahnuti novi život).

Naime, nismo se svi rodili sa "pacman -S" ili "apt-get" pa je normalno da svatko od nas kreće u učenje i istraživanje s drugog mjesta (osobno sam danas daleke 2k i neke koristio paralelno Windows NT4.0 na PC-u i OS X PowerMacu G4 pa sam tek onda počeo malo po malo grebati po Linuxu. Danas koristim privatno i poslovno sva tri tržišno primarna OS-a, ali Linux će uvijek imati posebno mjesto bez obzira na nesavršenost i ponekad probleme.
Prvi korak si već napravio prihvaćanjem savjeta da isprobaš "LO for Mac" pa sad polako (ili brzo) nastavi dalje ;)

Re: Pozdrav

17 stu 2019, 08:59

Nisam htio zvučat kao babaroga pa se ispričavam Mihaelu ako se tako učinilo. Daleko je Linux od savršenstva, ali ako što ne podnosim onda je to Apple kao firma, sukladno tome i njihove proizvode iako imaju uglavnom dobre.

Peace ,,\/
Odgovori