domi je napisao/la:kova-ng je napisao/la:dok neskineš neki update koji ti smrda sustav, jedan od razloga zasto sam na debianu stable
al moram priznat da mi jako fali yaourt, pa opet razmišljam o instalaciji archa ...
Aha tu smoMučim se neznam koliko i onda mi smrda sustav kako bi rekao @kova i šta da radim gledam u njega i pijem rakiju

Rijetko kad se smrda baš toliko da je nemoguće vratiti, a najčešće je netko već smrdao istu stvar, pa vidiš rješenje na forumima. Osim toga, prije upgradea je dobro posjetiti http://www.archlinux.org jer često budu upozorenja na moguće probleme. Ako radite redovito backup kompletnog sustava, nemate o čemu brinuti. Clonezilla i nešto slobodnog mjesta na nekoj particiji riješe brzo takve probleme. Ovo se ne odnosi samo na Arch nego na svaki OS. Naviknite se raditi backupe, bar jednom mjesečno.
Za desktop mi je Arch najbolji, uvijek sve najnovije gotovo odmah čim se pojavi, a reinstalacija OS-a nikad. I to još bude puno stabilnije nego kod drugih distri, što je fascinantno. Za stvari koje trebaju biti uvijek dostupne, pouzdane i bez iznenađenja (recimo printanje), tu je Debian stable, čuči u prašini i ne buni se nikad