19 lip 2017, 14:24
nicky je napisao/la:bertone je napisao/la:Sve usluge koje si nabrojao (osim aktivacije eOI što je i logično) je dostupno i sa autorizacijom razine 3... ja kažem da usluga razine 4 još nema (ima, ali nisu u funkciji), a kada će biti dostupne to nitko ne zna.
To znači da ni prijava boravišta još nije moguća ? Traži me razinu 4 za to pa sam se već mislila zaputit po novu osobnu al ak to još ne šljaka onda ne idem još. Thnx za info !
19 lip 2017, 14:34
nicky je napisao/la:
To znači da ni prijava boravišta još nije moguća ? Traži me razinu 4 za to pa sam se već mislila zaputit po novu osobnu al ak to još ne šljaka onda ne idem još. Thnx za info !
@calisto053
Driveri za smart čitač idu isto ko lana mirovinsko ? Imaš možda kakve upute ? Ti si na mintu ?
Čisto da znam kaj me sve čeka kad se upustim u to
19 lip 2017, 16:01
nicky je napisao/la:@calisto053
Driveri za smart čitač idu isto ko lana mirovinsko ? Imaš možda kakve upute ? Ti si na mintu ?
Čisto da znam kaj me sve čeka kad se upustim u to
19 lip 2017, 18:28
19 lip 2017, 18:36
20 lip 2017, 05:53
bertone je napisao/la:Realno, ovaj dio sa aktivacijom eOI bi se mogao na zahtjev korisnika odraditi odmah u MUP-u prilikom podizanja eOI pa tko hoće imati aktiviranu eOI podigne aktiviranu, tko ne želi podigne eOI koja nije aktivna i sve pet... no čemu raditi dodatni posao službenicima na šalterima
20 lip 2017, 06:27
20 lip 2017, 06:31
bertone je napisao/la:Realno, ovaj dio sa aktivacijom eOI bi se mogao na zahtjev korisnika odraditi odmah u MUP-u prilikom podizanja eOI pa tko hoće imati aktiviranu eOI podigne aktiviranu, tko ne želi podigne eOI koja nije aktivna i sve pet... no čemu raditi dodatni posao službenicima na šalterima
20 lip 2017, 10:13
calisto053 je napisao/la:Teško. S novom osobnom dobiješ i kovertu u kojoj je aktivacijski kod, pin i puk. Čisto sumnjam da to netko smije otvoriti i da će se s tim zaje* umjesto tebe
nicky je napisao/la:Ovo mi ima smisla ako bi se u budućnosti islo na slanje osobne poštom.
Isto rade i banke, pošalju neaktiviranu karticu pa ak ju netko i nađe nemre niš s njom.
15 lis 2017, 19:14