Stranica: 2/3.

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 18:32
Postao/la shicy
pa jesi li pokrenuo tu virtualnu mašinu? stavio cd od windowsa u komp, pokrenuo virtualnu mašinu i instalirao win??
označio da ti virtualna mašina boota sa cd-a?

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 18:54
Postao/la mijalic
Instalirao sam Virtualnu mašinu ali sad ne mogu u njoj instalirati Windowse. Možda sam triba otvoriti post na novu temu ali evo jedno se veže na drugo...

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 19:00
Postao/la Lutherus
A jesi ti stavil svjoj virtualnoj mašini i virtualni hdd s kojim će raditi?

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:08
Postao/la mijalic
Da, dao sam mu 20 GB

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:12
Postao/la Lutherus
pa onda mu stavi windows iso i pokreni mašinu

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:16
Postao/la zole052
Si prcko po opcijama malo previse? Koji vrag ti je taj PUEL, imas instaliran normalan virtualbox?
Odi u /home folder i izbrisi .VirtualBox folder i lijepo sve iz pocetka. Samo sljedis onaj vodic next>next i nakon toga pod storage > ide controller > empty stavis cd device 'host drive dvd bla bla' nista drugo netrebas prckati.

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:21
Postao/la Lutherus
OSE je open source verzija iz repozitorija dok je PUEL onaj "normalan"

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:28
Postao/la zole052
odin je napisao/la:OSE je open source verzija iz repozitorija dok je PUEL onaj "normalan"

Onda je sve ok, samo neka prati ono gore i nemre faliti :)

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:29
Postao/la mijalic
Mislim da je problem u cd-u. To jest Windows .iso cd ali ga očito slabo čita. Možda je do lasera. Probaču sutra sa usb-a da ga dignem.

Re: Virtualbox PUEL

PostPostano: 02 pro 2010, 21:31
Postao/la zole052
mijalic je napisao/la:Mislim da je problem u cd-u. To jest Windows .iso cd ali ga očito slabo čita. Možda je do lasera. Probaču sutra sa usb-a da ga dignem.

Pa netrebas se igrati, samo .iso pokrenes u virtualboxu, netrebas na nikakav stik stavljati :)