(i/e)migracija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Blogovi forumaša
Kako svi bježimo iz RH, to je nevjerojatno
Ja sam isto prije razmišljao o norveškoj, ali završio mnogo bliže. Jedino mi je Bertone stavio bubu u uho sa Laponijom. To sada treba dobro proučiti. Ako nabacim koju kilu mogao bi biti deda mraz!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
meni je Danska primamljiva...ali postoje problemi tehničke prirode zbog kojih ne mogu, barem ne tako skoro, odlepršat gore...
Kakve su mogućnosti u tvojoj struci za to?Suko je napisao/la:Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
Kaj, žena te fata da ostaneš ?Shicy je napisao/la:meni je Danska primamljiva...ali postoje problemi tehničke prirode zbog kojih ne mogu, barem ne tako skoro, odlepršat gore...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ma, prvo treba diplomirat, onda bi trebalo naučit jezik jer je nezgodno malo predavat nešto u Danskoj, a ne znaš danski 
i ne bi iša bez svoje bolje polovice
i ne bi iša bez svoje bolje polovice
- Suko
- Site Admin
Mogucnosti su i vise nego dobre.shrike je napisao/la:Kakve su mogućnosti u tvojoj struci za to?Suko je napisao/la:Mene isto u zadnje vrijeme hvataju razmisljanja za zapaliti vani.
Samo treba znati jezik jako dobro. Ali i zemlje engleskog govornog podrucja se grebu za gotove lijecnike specijaliste. Lijecnika je svugdje jako malo.
Npr. u Irskoj bi mi pocetna mjesecna placa bila od 7 do 9 tisuca eura. (To je pocetna placa)
S Ostojicima i slicnim likovima koji misle da doktori rastu na granama se vise nema smisla natezati. Mlada generacija masovno odlazi, a i mi srednja generacija razmisljamo o tome.
Za jedno pola godine cu si znati sigurnije. Je to daleki svijet, ali za deset puta vecu placu i dostojan zivot, mislim da se isplati.
(Sori za offtopic)
aj u Irsku, odma 
- Heisenberg
covjece, onda dogovorimo neku skandinavsko okupljanje.Shicy je napisao/la:aj u Irsku, odma
/masovni offtopic.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- PunkBastard
Ja planiram u Australiju otići nakon faksa.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Branimir
- Kontakt:
Mijenjam domovnicu za trojezičnu putovnicu kraljevine Belgije bilokad...