Jabučarenje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- kvaju
- Spol: M
Jabučarenje
Evo whatsapp recimo, primjer, funkiconalna je sve to stoji, daj mi app alternativu za nju, ne viber ili slicno, nego alternativnu whatsapp aplikaciju.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
- Heisenberg
Re: Jabučarenje
http://www.techshout.com/alternatives/2 ... ernatives/kvaju je napisao/la:Evo whatsapp recimo, primjer, funkiconalna je sve to stoji, daj mi app alternativu za nju, ne viber ili slicno, nego alternativnu whatsapp aplikaciju.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- kvaju
Nismo se razumjeli očito.
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
How to

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
zezajte se vi kolko ocete al mene je apl maps doepljal doma pijanog u zgu
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- Heisenberg
Sad im je dosao Google Maps, nek budu sretniMedojedni jazavac je napisao/la:zezajte se vi kolko ocete al mene je apl maps doepljal doma pijanog u zgu
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Zato te i dopeljal, pijanstvo je korigiralo greškeMedojedni jazavac je napisao/la:zezajte se vi kolko ocete al mene je apl maps doepljal doma pijanog u zgu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
-
Lutherus
Applu treba zabraniti korištenje vijaka i vijčane robe. To definitivno prelazi njihov intelekt.
-
Lutherus
Kaj trebam kupiti ialat za vađenje išrafa jer nekome bilo dosadno pa je torx sparil sa petresonom a onda svaki šraf našrafal u suprotnom smjeru no prije toga je na maticama potrgala navoje a nakoj uspješnog pokušaja išrafanja je sve zajedno našvazal za ploču da slučajno netko ne makne taj išraf?