znamVl@do je napisao/la:Probaj ArchLinux. Tamo ti je crni ekran po defaultu.
Savjet za promjenu distre ;)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Savjet za promjenu distre ;)
Ili openSUSE 13.1 KDE 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
ili da malo proguglas i rjesis problem 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Pa trazim cijeli dan i zasada nista ne pomaze
evo skidam novi Mint pa cu probat
evo skidam novi Mint pa cu probat
odeš na distrowatch i skidaš šta ti se svidi, opleteš na cd/dvd/usb i isprobavaš. ono šta ti inicijalno najbolje radi ili ti se najviše sviđa, instaliraš i ćao đaci
Cekajte malo... vi mene smatrate stvarno idiotom jel
Pa nije problem stavit distribuciju na USB ili DVD i probat... upravo vam govorim da mi se pojavljuje crni ekran prilikom instalacije. Najvjerojatnije zbog novijeg hardware-a ili UEFI-a .... stoga vas i pitam savjet, odnosno pomoc
Pa nije problem stavit distribuciju na USB ili DVD i probat... upravo vam govorim da mi se pojavljuje crni ekran prilikom instalacije. Najvjerojatnije zbog novijeg hardware-a ili UEFI-a .... stoga vas i pitam savjet, odnosno pomoc
nitko te ne smatra idiotom 
imaš 2 opcije: a) bjesomučno isprobavanje distri i b) potraga za rješenjem na netu
u svakom slučaju, sretno
imaš 2 opcije: a) bjesomučno isprobavanje distri i b) potraga za rješenjem na netu
u svakom slučaju, sretno
Tnx.. ajde gibam przit distre 
Treba ti 64-bitna distribucija, zbog UEFI-a.onfire je napisao/la:Cekajte malo... vi mene smatrate stvarno idiotom jel![]()
Dok radi, ne diraj!
(If it ain't broken, don't fix it)
(If it ain't broken, don't fix it)