..::Tea::.. je napisao/la:hvala suko..ovo sa slicama izgleda super. ali stvar je u tome sto na kompu imam carnet. di da utaknem zicu?? hahaha. pa ovaj eee nema za dial-up..ja gurala u nesto slicno al ne mogu ugurat. kvragu zivci su mi sve tanji.
Pretpostavljam onda da se spajaš na net preko klasičnog modema ( onog što se ušteka u telefon ), a ne preko DSL-a.
Pretpostaviti ću i da imaš na tom kompu Windows XP.
( Možda krivo mislim )
Ako na svom XP kompu imaš slobodnu mrežnu karticu i utičnicu u njoj onda ne bi trebalo biti problema sa spajanjem na taj komp.
Trebala bi doduše imati ethernet kabel ( sličan telefonskom kabelu, samo ima šest žičica u utikaču, a telefonski kabel ima četiri )
Na XP kompu odeš na Control Panel, pa na Networking. Otvore ti se ikone sa dial up vezama i mrežnim karticam.
Vjerojatno Carnet dial up i neka još mrežna kartica.
Klikneš desnom tipkom na ikonu mrežne karice i odabereš Properies.
Otvori ti se prozor i na njemu odabereš Advanced karticu. (Skroz desno gore )
Tamo potvrdiš kućicu Share internet connection (Ili slično, jer pišem iz glave, nemam Windows komp blizu )
Odabereš ispod toga sa padajućeg izbornika ono što najviše sliči imenu mrežne kartice na koju ćeš spajati eee.
Potvrdiš sa apply, i ok.
Spojiš kablom eee i XP komp.
Na Asusu se ne sjećam točno jer nemam više Xandros, ali mislim da ima negdje opcija nešto slično Create new network connection ili slično.
Pokreneš nešto kao new cable connection ili sl. Odvrtiš wizarda do kraja i trebala bi imati vezu na net. Preko tvog XP kompa.
Normalno, da bi radilo tvoj XP komp mora biti spojen na net kad hoćeš uštekati eee-a.
Eto, nadam se da te nisam udavio. I nadam se da su upute dovoljno točne, jer ti govorim iz glave, budući da nemam kod sebe Windowse, a Xandrosa se sjećam od prije otprilike.

Ako ti ovo nekim slučajem uspije, onda možeš dodati repozitorije i pokrenuti instalaciju.