Sviđa mi se kako na kraju kaže da Firefox (i Opera) trebaju samo 400 MB RAM-a za 25 web stranica. Što sam ono radio kada sam imao ukupno 32 MB RAM-a? Prerano? OK, do ne-tako-davno sam imao 256.
pa, u vrijeme kad smo imali 32 rama nismo imali web stranice koje žderu toliko resursa ko danas. mislim da je chat u javi bio najkompleksnija stvar koju sam vrtio u vrijeme 32 rama
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Soul_Sample je napisao/la:
pa, u vrijeme kad smo imali 32 rama nismo imali web stranice koje žderu toliko resursa ko danas. mislim da je chat u javi bio najkompleksnija stvar koju sam vrtio u vrijeme 32 rama
Soul_Sample je napisao/la:
Conveniently 256 preskoči?
Nisam preskočio 256 neg nemam što pametno reć za njih ^^ Da si na 256 otvorio 25 youtube/facebook/myspace/emo blog tabova znaš i sam kak bi to išlo, pogotovo na Linuxu s linux flashom. 256 je već godinama donji minimum za tjeranje većine linuxa, a i windows nakon xp neće bit presretni s toliko.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Imam ga ja na pclos-u. Sa dvojke odma na peticu!
Jedna stvar me ljuti, a to je sortiranje cache-a. Zna li netko kako da se to isključi i da se keš trpa u jednu mapu kao nekada.
Npr, učitam video sa jubito-a i ne znam mu ime naravno i ne znam gdje ga ovaj smjesti.