+1Shicy je napisao/la:izvanredno!!!
Prijedlog za redizajn
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Prijedlog za redizajn
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
neznam koliko se radi na ovome ali pala mi je ideja da bi nova stranica pored programa tjedna trebala i sadrzavati i mobilnu alikaciju tjedna buduci da se na neki nacin linux probio na 'pametne mobitele' (android)
ne bi se trebao sada portal pretvoriti u android portal ali bio bi zanimljiviji siroj masi pa bi i oni dosli do raznih informacija o linuxu na desktopu
znam da nije to to ali android je nesto najbolje sto za sada imamo...
ne bi se trebao sada portal pretvoriti u android portal ali bio bi zanimljiviji siroj masi pa bi i oni dosli do raznih informacija o linuxu na desktopu
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
I ja sam bio predložio posebnu sekciju za Android, ali je netko rekao da je problem tko će to održavati, no mislim da bi bilo super kada bi stavili tako nešto. Defintivno bi privukli više publike..zole052 je napisao/la:neznam koliko se radi na ovome ali pala mi je ideja da bi nova stranica pored programa tjedna trebala i sadrzavati i mobilnu alikaciju tjedna buduci da se na neki nacin linux probio na 'pametne mobitele' (android)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
netreba to nesto posebno odrzavati, i tako bude svako toliko koja vjest na portalu o androidu... samo ubaciti jos program tjedna... poslje se lako jednog dana prosiri ako bude interesaHugo je napisao/la: I ja sam bio predložio posebnu sekciju za Android, ali je netko rekao da je problem tko će to održavati, no mislim da bi bilo super kada bi stavili tako nešto. Defintivno bi privukli više publike..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Mislim da bi trebao biti podforum o Androidu, a sve što nije Android ide pod normalni podforum Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...
Održavanje nije problem jer to ne zahtjeva neki veliki posao.
Eto npr. ja trenutno pratim dosta stvari oko HTC Sensation i oko aplikacija.
Održavanje nije problem jer to ne zahtjeva neki veliki posao.
Eto npr. ja trenutno pratim dosta stvari oko HTC Sensation i oko aplikacija.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Abzeenth
- Site Admin
Onda bismo trebali imati i podforum za prijenosna računala. I još jedan za sve ostalo što nije računala ni telefoni ni tableti ni netbuci, ali je pogonjeno Linuxom. Znači, podforum za mikrovalne i hladnjake 
Abzeenth je napisao/la:Onda bismo trebali imati i podforum za prijenosna računala. I još jedan za sve ostalo što nije računala ni telefoni ni tableti ni netbuci, ali je pogonjeno Linuxom. Znači, podforum za mikrovalne i hladnjake
I ja mislim da je bolje ovako kako je sad.. Ne diraj ono što radi kako treba..
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa moze se koji puta i Android program ubaciti u program tjedna.
Ionako imamo Android programe u download sekciji.
A sto se tice podforuma ja isto nisam za to da otvaramo posebne podforume za Android. Ovako kako je stvari dobro funkcioniraju.
Inace, sto se tice redizajna malo cete se morati strpiti jer oni koji to mogu odraditi trenutno imaju privatnih obaveza pa ne stignu. Bilo je planirano krajem ljeta, ali moralo se malo odgoditi.
U planu je i bude to, ali malo se jos treba strpiti.
Ionako imamo Android programe u download sekciji.
A sto se tice podforuma ja isto nisam za to da otvaramo posebne podforume za Android. Ovako kako je stvari dobro funkcioniraju.
Inace, sto se tice redizajna malo cete se morati strpiti jer oni koji to mogu odraditi trenutno imaju privatnih obaveza pa ne stignu. Bilo je planirano krajem ljeta, ali moralo se malo odgoditi.
U planu je i bude to, ali malo se jos treba strpiti.
strpljen-spašen 
treba otvoriti sajt http://www.androidzasve.com 
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.