eZaba i službeno podržana na Linuxu
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: eZaba i službeno podržana na Linuxu
ima smisla. dep hell, kompajliranje,... taman za novi zambrezi
A Bog te vidio, pa šta bi ja trebao reći onda za svoj obični dualcore!?odin je napisao/la:i7 je šteta klat sa windowsima. daj mu da dišemax360se je napisao/la:@Grof
@Suko
Ja na svojoj sedmici nemam antivirus, nego samo firewall, antivirus samo usporava sustav - i ometa rad i7 usput receno.
Kupite zvijerku, i na kraju na njega stavite openbox kako bi uštedili malo resursa. Pa to treba gazit, i mrcvariti!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Nije openbox nego Xfce
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- DoDo
- Spol: M
Bravo, Grofe!Grof je napisao/la:Imao sam potrebe u ime LZS-a čestitati Zabi na uvođenju Linux podrške mejlom:
Nadam se da ce se i ostale banke uskoro odluciti na isti potez.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- Suko
- Site Admin
Grofe svaka čast!
DoDo je napisao/la:Bravo, Grofe!Grof je napisao/la:Imao sam potrebe u ime LZS-a čestitati Zabi na uvođenju Linux podrške mejlom:![]()
![]()
Nadam se da ce se i ostale banke uskoro odluciti na isti potez.
Pa, ako su pametne onda hoće, osim toga ziher će ih poslovnjaci s Linuxom početi klati kako to da Zaba ima ,a vi nemate?
max360se je napisao/la:Nije openbox nego Xfce
OT: Uuuuuu da, fakat ga gaziš s Xfce-om
Iz nekog razloga mi ne otvara link iz početnog posta pa ne vidim u čemu je novost:
Ja internet bankarstvo bez ikakvog problema koristim od prvog dana prelaska na Linux, i to ono zagrebačke banke. Nisam primijetio problem s bilo kojom uslugom koju koristim.
Ima li možda neka nova usluga ili su se otvorile još neke mogućnosti? Sad sam baš pogledao stranicu e-zaba i ne vidim ništa novoga osim drugačijeg prikaza početne stranice.
Jesam li možda među rijetkima kojima je e-zaba i dosad šljakala na Linuxu ili je nešto drugo posrijedi?
Kod: Označi sve
Error 404: Error reported: 404 Ima li možda neka nova usluga ili su se otvorile još neke mogućnosti? Sad sam baš pogledao stranicu e-zaba i ne vidim ništa novoga osim drugačijeg prikaza početne stranice.
Jesam li možda među rijetkima kojima je e-zaba i dosad šljakala na Linuxu ili je nešto drugo posrijedi?
uvijek početnik
- retsam
Misli se na poslovnu e-zabu koja ne radi s tokenom već smart karticama ili usb key-em. Građansko e bankarstvo oduvijek radi na linuxu jer token nije ograničen na platformu i netrebaju ti programi za enkripciju i drajveri za dodatne uređaje.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
retsum je napisao/la:Misli se na poslovnu e-zabu koja ne radi s tokenom već smart karticama ili usb key-em. Građansko e bankarstvo oduvijek radi na linuxu jer token nije ograničen na platformu i netrebaju ti programi za enkripciju i drajveri za dodatne uređaje.
uvijek početnik