čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:Buahahaha, upavo sam procitao u jednom komentaru na Youtube.com kako vratiti stari homepage:
samo iza youtube.com dodate /home . Nemojte se zeznuti pa dodati ~
:bravo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052

Post Postao/la zole052 »

max360se je napisao/la:Buahahaha, upavo sam procitao u jednom komentaru na Youtube.com kako vratiti stari homepage:
samo iza youtube.com dodate /home . Nemojte se zeznuti pa dodati ~
neradi vise :udri sada radi http://www.youtube.com/index_ajax ali mislim da nece ni to dugo :udri
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
max360se

Post Postao/la max360se »

Da vidio sam danas da ne radi. Sinoc oko 03:20 jer jos radilo. Ocito isti tim ne dati dizajn za google i za youtube. Po meni su trebali napraviti kao sto ima google. Homepage onako genericnu kakva je bila 2009 god., a onda tko je registriran da si moze podesiti izgled kako zeli poput igoogle.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
max360se

Post Postao/la max360se »

Sad je meni jasno zasto je Youtube sve gori i gori u zadnjih par godina. link
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

M$ov nekakav mulac. Triba ga natamburat, pa će manje radit pizdarija! :mrgreen:
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

niš ne fali novom dizajnu
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Soul_Sample je napisao/la:niš ne fali novom dizajnu
...osim funkcionalnosti. :zamisljen
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Uskoro u Splitu !!!

Otvara se prvi pravi jazz, blues i rock `n roll klub, THE LEGENDS BAR !
Klub će službeno biti otvoren u petak, 23.12.2011, uz koncert splitskog HARPOON BLUES BANDA.
Prostor kluba je na mjestu dosadašnjeg beach bara YABBA DOO na Bačvicama.

U stalnom programu izmjenjivat će se razni blues, jazz i rock'n roll bandovi sa slušaonama, projekcijama, old school plesnjacima (Radio Luxemburg, Lude '80, itd.) i svime što se tematski uklapa u koncepciju programa kluba.

Od dosad utvrđenog programa, u zadnjem tjednu 2011.godine imat ćemo priliku čuti pet koncerata, počevši od ponedjeljka 26.12 pa sve do petka, 30.12.

Uskoro više informacija !
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

zole052 je napisao/la:
Lutherus je napisao/la:firma prešla nnatrag sa opensue na windows, u subotu prebacili sve kompove na win7 :( :( :?
danas na sastanku kad pital zašto dobil 1 sat deranja, blačenja, pljuvanja i ribanja.
sta si ih ti nagovorio da prodju na opensuse pa su bili ljuti na tebe jer im nesto nije valjalo ili ti sef nezna normalno komunicirati pa se uvijek dere?

i bilo bi bolje nastaviti pricu ovdje http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... &start=360 da ne oftopicarimo
Kad sam krajem 7 mjeseca počel raditi i došel u firmu već našel opensuse na kompovima i meni to bilo genijalno i super kul a da ne pričam koliko mi radi toga firma bila super kul tim više jer stariji zaposlenici kažu da je tako od 2005 godine ( znači skoro 6 godina) i svi to smatraju posebnom verzijom windowsa rađenom za njih. E sad šef je malo bahat i arogantan lik i stalno ora svima nabacivati na nos svoj studij ekonomije na Yale University pa čim nešto pitaš možeš samo dobiti deranje, deranje, deranje i ništa osim deranja
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa zašto su prešli na Vindoze?
Jel to poznato?
Da li postoji konkretan razlog osim provizije za šefa?
Zaključano