Backtrack 5
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: Backtrack 5
Da budem jasan...
ako netko zna mi nešto pojasniti neka mi pošalje privatnu poruku.
thanks...
ako netko zna mi nešto pojasniti neka mi pošalje privatnu poruku.
thanks...
I am the one and only....
-
materButcher68
- Spol: Ž
Pa pokrenes internet preko wcid network menagera ali prvo odes na to pa na settings i tamo si sve narihtas.ako ides preko kabla onda na wired interface a ostalo na wireless ovisi koji koristis meni je wlan1
- scheissman
- Spol: M
i ako hoces koristit net kako spada kliknes u donjem desnom uglu u browseru na slovo S i tamo imas allow scripts globally tako da ti radi autosearch .flash, itd, itd, itd
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
ma kakav wcid ?Pa pokrenes internet preko wcid network menagera ali prvo odes na to pa na settings i tamo si sve narihtas.ako ides preko kabla onda na wired interface a ostalo na wireless ovisi koji koristis meni je wlan1
Mene zanima kako zaobići Radius menager login od mikrotika?
Spojen sam na wireless nee na žicu.
Dakle da li je to ko probao i da li radi ,
koje programe treba imat za to.
Nije se problem spojit na mrežu nego kako zaobići radius menager login i to je sve.
I am the one and only....
Mogao si napisati na što se zapravo pokušavaš spojiti, namjesto pretpostavljanja da će svi znati što je to "Radius menager login od mikrotika".
- scheissman
- Spol: M
bas to ,jjj je napisao/la:Mogao si napisati na što se zapravo pokušavaš spojiti, namjesto pretpostavljanja da će svi znati što je to "Radius menager login od mikrotika".
sad sam morao guglat, i skonto sam sto je pisac htio reci. Nazalost to vec spada u zescu ilegalu i na ovom forumu ti nitko nece pomoci.
nepismena seljačina
-
Lutherus
Pa ovoliko vrsnim hackerima ni netreba pomoć. Gdje smo mi ostali lajbeki do njih?
-
plavi zmaj7
Čini mi se da ta distribucija zaslužuje vlastiti podforum.Naravno,također ju imam u edukativne svrhe!
-
plavi zmaj7
Nađisi rezervno računalo/laptop,i onda ćeš to sve moći u sigurnom i legalnom okruženju radit na domaćoj mreži.zlatkoA je napisao/la:ma kakav wcid ?Pa pokrenes internet preko wcid network menagera ali prvo odes na to pa na settings i tamo si sve narihtas.ako ides preko kabla onda na wired interface a ostalo na wireless ovisi koji koristis meni je wlan1
Mene zanima kako zaobići Radius menager login od mikrotika?
Spojen sam na wireless nee na žicu.
Dakle da li je to ko probao i da li radi ,
koje programe treba imat za to.
Nije se problem spojit na mrežu nego kako zaobići radius menager login i to je sve.