Ubuntu prodavaonica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ubuntu prodavaonica
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Ubuntu prodavaonica
Pa da. Samo treba jedan dobar marketing i ostalo ide sam od sebe. A što se prodaje tiče, iz nečeg se treba življet.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Što je je - dobre su im one majice sa motivima iz hardy-evog wallpapera 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Dugo godina sam koristio Cyberlinkov Power Director za editiranje kučnog videa i bio sam prilično zadovoljan. (da kupio sam ga legalno) Tako da bi mi bilo drago da takvo što opet mogukupiti za Linux. Znam da bi me Stallman i GNU zajednica sada prozvali, a li ne volim ja Linux zbog GNU-a , nego zato jer je dobar!
- masnipalac
pozdrav...kupovati softver...hm, zvući poznato....čini mi se da se ubuntu polako pretvara u windows...masovnost, komercijalizacija softvera, šta je sljedeće....srećom ima još distri i softvera koji doista nikad neće biti na prodaju, a to je mislim i suština "slobodnog softvera".....moje skromno i neupućeno mišljenje je da bi linux i sve za linux trebalo biti besplatno...
eto, molim da mi ne zamjerite, ako sam pogrešio...usput, sajt je fenomenalan...puno uspjeha u daljnjem radu i lijepi pozdrav od korisnika (nažalost jedinog ovde) linuxa iz Krapnja (otok pored Šibenika)....živili
eto, molim da mi ne zamjerite, ako sam pogrešio...usput, sajt je fenomenalan...puno uspjeha u daljnjem radu i lijepi pozdrav od korisnika (nažalost jedinog ovde) linuxa iz Krapnja (otok pored Šibenika)....živili
Ubuntu-do yaya -- Zagorje-do Mexika 
Opa shop!
Pa dobro ima i mandriva shop a isto tako i suse mislim.
A Ubuntu pa to je bilo samo pitanje dana.
Toliko popularan(mada stvarno ne kužim zašto) tj provikan a ima kupovinu.
Eh....vidjet će mo šta će bit dalje....
Pa dobro ima i mandriva shop a isto tako i suse mislim.
A Ubuntu pa to je bilo samo pitanje dana.
Toliko popularan(mada stvarno ne kužim zašto) tj provikan a ima kupovinu.
Eh....vidjet će mo šta će bit dalje....
I am the one and only....
joj dobro neke sitnice koje imas opciju za kupiti mos mislit velike li stvari vazno je da je UBUNTU free i sve sto se veze na njega,,,,,, a sto se tice ovoga sto se prodaje bez toga se moze vrlo lako sa free stvarima 
Pozdrav i tebi.. nisi, uopće nisi pogriješio i Linux ze zato i zove GNU/Linux, no to zapravo znači da nebi trebali upotrebljavati niti restricted zatvorene drivere. To nas zapravo stalno vraća na Stallmana i njegov GNU koncept. No, tu dolazimo do slijedećeg paradoksa kojeg ja ne znam rješiti. Možda netko vidi dalje od mene. Naime stav je slijedeća:masnipalac je napisao/la:pozdrav...kupovati softver...hm, zvući poznato....čini mi se da se ubuntu polako pretvara u windows...masovnost, komercijalizacija softvera, šta je sljedeće....srećom ima još distri i softvera koji doista nikad neće biti na prodaju, a to je mislim i suština "slobodnog softvera".....moje skromno i neupućeno mišljenje je da bi linux i sve za linux trebalo biti besplatno...
- GNU/Linux je potpuno otvoren.
- Komercijalne firme odluče dio svojih proizvoda staviti i na GNU/Linux platformu, a ono što produciraju za Windowse ostaviti zatvoreno i na naplati. Od nečega moraju živjeti, a Linux je zgodna reklama.
- Vrijeme teče...
- Na kraju korisnici Windowa shvate da Linuxaši sve imaju mukte, a oni plaćaju, pa se i ti korisnici odluče preći na GNU/Linux.
- Firme koje taj proizvod prodaju Windowsašima i žive od toga lagano gube sredstva i propadaju...
- Software za Linux više ne razvijaju i sve odlazi u zaborav...
Tako je, po meni dok imaš GNU alternativu, nema straha! A tko želi neki posebni komad software, zašto da ga ne kupi...speedy je napisao/la:joj dobro neke sitnice koje imas opciju za kupiti mos mislit velike li stvari vazno je da je UBUNTU free i sve sto se veze na njega,,,,,, a sto se tice ovoga sto se prodaje bez toga se moze vrlo lako sa free stvarima