AmenGrof je napisao/la:Lutherus je napisao/la: Jedino tako dugo dok postoji http://mojzagreb.info/svijet/hrvatska/10-razloga-zasto-ne-koristiti-linux/ ovakav naćin razmišljanja se ne će promjeniti ništa.
OK, ne treba biti jako pametan (biti Linux korisnik) kako bi se zaključilo da autor članka pojma nema o čemu piše i da su razlozi i više nego smiješni...
Nekako se ne mogu oteti dojmu da isti koristi svu silu piratskog softvera kod kuće....
Otvoreni kod - jedan od prioriteta nove Vlade RH
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Otvoreni kod - jedan od prioriteta nove Vlade RH
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Evo, ja dao svoj komentar. Ma tip je glup ka stup. Zapravo, stup je preinteligentan za njega. On je na razini amebe.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
Lutherus
Ja mu možda kasnije tokom dana ostavim opširan komentar.
- retsam
Napisao sam stranicu cijelu i onda skužio da trebam bti registriran na facebook i sad mi propao komentar 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Suko
- Site Admin
Jooj sad kad ga napadnemo!

Auuuu ala ste se raspisali....
Ko kaže da nema stručnjaka pa pogledajte samo ovaj forum sve sami stručnjaci za linux.
Dakle neka nas plate i mi ćemo im instalirati linux na sva računala u javnoj upravi ...točka.
i sve će da radi ko led....
ne nisam uopće pesimističan i mislim da je stvarno dosta tog glupog pesimizma mi nemamo ovo mi neznamo
ono mi nismo za to mi moramo platiti nekog drugog...
pa majku mu ...
da se tako razmišljalo poslje 2 svj rata u vržju mater onda bi živili još mi ovdje u
kamenom dobu...
Ko kaže da nema stručnjaka pa pogledajte samo ovaj forum sve sami stručnjaci za linux.
Dakle neka nas plate i mi ćemo im instalirati linux na sva računala u javnoj upravi ...točka.
ne nisam uopće pesimističan i mislim da je stvarno dosta tog glupog pesimizma mi nemamo ovo mi neznamo
pa majku mu ...
da se tako razmišljalo poslje 2 svj rata u vržju mater onda bi živili još mi ovdje u
kamenom dobu...
I am the one and only....
- DoDo
Kaj nije taj clanak od 13. listopada 2010. godine? Pa to je staro...Lutherus je napisao/la: Jedino tako dugo dok postoji http://mojzagreb.info/svijet/hrvatska/10-razloga-zasto-ne-koristiti-linux/ ovakav naćin razmišljanja se ne će promjeniti ništa.
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Izvuče se to. Pogotovo sad kad vlada želi otvoreni kod.DoDo je napisao/la:Kaj nije taj clanak od 13. listopada 2010. godine? Pa to je staro...Lutherus je napisao/la: Jedino tako dugo dok postoji http://mojzagreb.info/svijet/hrvatska/10-razloga-zasto-ne-koristiti-linux/ ovakav naćin razmišljanja se ne će promjeniti ništa.
Upravo tako! Potpisujem! Imamo mi dovoljno pameti. Samo se malo osvrnite, po svuda u svijetu beremo medalje, naši ljudi beru uspjehe u znanosti, tehnologijama. Vrijeme je da tu pamet počnemo primjenjivati tamo gdje i pripada: Ovdje!zlatkoA je napisao/la:Auuuu ala ste se raspisali....
pa majku mu ...
kamenom dobu...