Fusion Linux

Diskusije usko vezane uz Fedora i srodne distribucije (RHEL, CentOS...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

domi
Spol: M

Re: Fusion Linux

Post Postao/la domi »

sm je napisao/la:
Ne znam čini li mi se ali kao da brže otvara stranice s kojima sad imam malo zastajanja (npr.Novi list).
Sa Novim listom je inače problem ...neznam zašto ali je ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
sm

Post Postao/la sm »

Baš sinoć, umjesto da dočekujem Novu godinu, bacio sam se na instalaciju Fusiona. Sve je bilo lijepo i dobro, čak mi je i Bluetooth proradio (na Ubuntuu ne prepoznaje hardver). Ono što me je spriječilo da ga zadržim je činjenica da nakon instalacije nije htio izvršiti update sistema, nadao sam se da će mi nakon toga proraditi i mikrofon na Skypeu.

Ne znam zašto nije htio, ne vjerujem da sam negdje griješio jer je postupak jednostavan i sustav ga kao radi sam, ali je šteta. Išao sam na potpunu instalaciju, umjesto Ubuntua, prije toga backupiro podatke, tako da sam cijelu večer imao posla jer sam na kraju opet se vratio na Ubuntu.

Da se nisam bavio s tim, vjerojatno bi mi doček bio dosadan. ;)

P.S.
Nisam nikoga pitao jer bi vjerojatno bilo čudno da ovdje gnjavim na samu NG. :oops:
uvijek početnik
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Čak ni ja nisam takva geekčina! rofl Ne koristim fusion pa ti ne mogu pomoći, možda valent zna u čemu je štos.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
scheissman

Post Postao/la scheissman »

sm je napisao/la:Baš sinoć, umjesto da dočekujem Novu godinu, bacio sam se na instalaciju Fusiona. Sve je bilo lijepo i dobro, čak mi je i Bluetooth proradio (na Ubuntuu ne prepoznaje hardver). Ono što me je spriječilo da ga zadržim je činjenica da nakon instalacije nije htio izvršiti update sistema, nadao sam se da će mi nakon toga proraditi i mikrofon na Skypeu.

Ne znam zašto nije htio, ne vjerujem da sam negdje griješio jer je postupak jednostavan i sustav ga kao radi sam, ali je šteta. Išao sam na potpunu instalaciju, umjesto Ubuntua, prije toga backupiro podatke, tako da sam cijelu večer imao posla jer sam na kraju opet se vratio na Ubuntu.

Da se nisam bavio s tim, vjerojatno bi mi doček bio dosadan. ;)

P.S.
Nisam nikoga pitao jer bi vjerojatno bilo čudno da ovdje gnjavim na samu NG. :oops:
koleha neam pojma sta ti nije ok , kod mene je odradio sve updateove i sve u redu , ako dobro brojim ovo je treci kernel na fusion 16 64 bit beta
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

sm je napisao/la:Ono što me je spriječilo da ga zadržim je činjenica da nakon instalacije nije htio izvršiti update sistema, nadao sam se da će mi nakon toga proraditi i mikrofon na Skypeu.
Može malo više informacija? Jel možeš upisati u Terminal:

Kod: Označi sve

sudo yum update
pa nam ovdje pejstati output. :)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
scheissman

Hugo je napisao/la:
sm je napisao/la:Ono što me je spriječilo da ga zadržim je činjenica da nakon instalacije nije htio izvršiti update sistema, nadao sam se da će mi nakon toga proraditi i mikrofon na Skypeu.
Može malo više informacija? Jel možeš upisati u Terminal:

Kod: Označi sve

sudo yum update
pa nam ovdje pejstati output. :)
kod mene sve ok , kako sam i napisao ,
iskreno mogu uporedit fusion nesto kao tipa ubu= mint fedora= fusion
mene zezaju druge neke stvari ali vjerujem posto je beta da ce se to rjesit, najtuznije sto je valent tu kraj mene pa cu ga morat kontaktirat, fedora mi bas neide a distra je do jaja
nepismena seljačina
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

scheissman je napisao/la:kod mene sve ok , kako sam i napisao ,
mene zezaju druge neke stvari ali vjerujem posto je beta da ce se to rjesit, najtuznije sto je valent tu kraj mene pa cu ga morat kontaktirat, fedora mi bas neide a distra je do jaja
Pa možeš ovdje reći, možda uspijemo pomoći.. :)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
scheissman

Hugo je napisao/la:
scheissman je napisao/la:kod mene sve ok , kako sam i napisao ,
Pa možeš ovdje reći, možda uspijemo pomoći.. :)

ajd dobro
eto zeza me sto kad dodje nekad napajanje na lapu ode u standby
nemogu compat wireles install po net receptu
nekad padne, nekad se ugasi , ima tu stvari , nece totem player uopce nego vlc moram kad kliknem baca greske , sad da jos pisem bit ce sranja a distra mi se svidja
inace nisam radio u fedori pa nisam bas strucan , i primam kritike za razliku od supruge i djece
nepismena seljačina
scheissman

eh da i koji ne net recept, u mintu sam uvjek imao da se kompovi nadju a tu sam tudum,
nepismena seljačina
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

scheissman je napisao/la:ajd dobro
eto zeza me sto kad dodje nekad napajanje na lapu ode u standby
nemogu compat wireles install po net receptu
nekad padne, nekad se ugasi , ima tu stvari , nece totem player uopce nego vlc moram kad kliknem baca greske , sad da jos pisem bit ce sranja a distra mi se svidja
inace nisam radio u fedori pa nisam bas strucan , i primam kritike za razliku od supruge i djece
Za taj standby pogledaj ovdje:

http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 20#p106871

Ja sam imao isti problem. A ovo ostalo nisam najbolje razumio.. :)
Odgovori