Još ubaci kolonizaciju svemira, AI, tajne organizacije i predapokaliptično ili postapokaliptično vrijeme i sve imaš spremno.Grof je napisao/la:Lutherus je napisao/la:Grofe ovo mi sad zvuči kao uvod u neki cyberpunk GURPS scenario
Haha, jel dobro, ha? još ću i DM postati jednom
RPG stuff
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Lutherus
Re: RPG stuff
- scheissman
- Spol: M
u vezi tih RPG igrica i ostalog
Ako mogu pitat , tj molit objasnjenje , kako se to igra, na koji nacin, jel jedna igra traje dugo ili brzo zavrsi kao neki quest pa ti ostane lik koji si izabrao znaci lvl i skillovi , kako se biraju questovi ?
nisam se s tim susreo a izgleda zabavno, i jel znate mozda jel ima sta slicnog u Osijeku?
Ako mogu pitat , tj molit objasnjenje , kako se to igra, na koji nacin, jel jedna igra traje dugo ili brzo zavrsi kao neki quest pa ti ostane lik koji si izabrao znaci lvl i skillovi , kako se biraju questovi ?
nisam se s tim susreo a izgleda zabavno, i jel znate mozda jel ima sta slicnog u Osijeku?
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
-
Lutherus
Ima skoro u svakom selu pa kako ne bi bilo i u Osjeku. Znam da se svojedobno okupljala petkom ekipa u cafe baru Swan u centru no dal su još tamo neznam.
E sad trajanje je relativno. Može biti one shot seasion a može biti i duže. Meni osobno najduža kampanja traje več 12 godina i trenutno smo lvl 89 likovi no sve preko 20 je već god like i nema smisla. Imaš kod Grofa sve detaljnije opisano http://igranje.org/ da sad neidem ponovno. Slobodno nam se pridružiti i na forumu posvećenom društvenim igrama.
E sad trajanje je relativno. Može biti one shot seasion a može biti i duže. Meni osobno najduža kampanja traje več 12 godina i trenutno smo lvl 89 likovi no sve preko 20 je već god like i nema smisla. Imaš kod Grofa sve detaljnije opisano http://igranje.org/ da sad neidem ponovno. Slobodno nam se pridružiti i na forumu posvećenom društvenim igrama.
od svoje 13 godine igras jednu te istu kampanju... fanatikusLutherus je napisao/la:Ima skoro u svakom selu pa kako ne bi bilo i u Osjeku. Znam da se svojedobno okupljala petkom ekipa u cafe baru Swan u centru no dal su još tamo neznam.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
Samo se nakon 3 godine svela na jedan do max 3 sešna godišnje. U međuvremenu se promjenilo podosta toga.
- scheissman
thx
moram bacit oko.
sto se tice 12 god svaka cast na ustrajnosti i druzenju
moram bacit oko.
sto se tice 12 god svaka cast na ustrajnosti i druzenju
nepismena seljačina
-
Lutherus
Ako je ekipa dobra ( a većina nas se druži još od vrtića a neki i duže ) sve je moguće.
- scheissman
btw malo offLutherus je napisao/la:Ako je ekipa dobra ( a većina nas se druži još od vrtića a neki i duže ) sve je moguće.
po postovima i ozbiljnosti sam mislio da si malo stariji od mene a ne mladi
inace dok ne pocnem kopat po igranje.org
koliko kostaju ti "setovi" ploce ili kako se to vec naziva za rpg igre ?
nepismena seljačina
-
Lutherus
Character sheetovi su za personal use gratis, skineš i isprintaš. Imaš set kocaka ( diceve ) koji su od 35kn nadalje. Nekad su bili kod nas u svakom land off magic a sad su jedino u Carta magica u ZG no na sreću šalju poštom u svaki kutak lijepe nam njihove. Potrebne su ti i knjige koje su kako za koju igru, neke imaju pdf izdanje free dok se tiskano plača na neki naplačuju sve no tu ti mogu uskočiti sa svojom kolekcijom.
- scheissman
thx na ponudi . moram prvo vidjet sto se nudi na igranje.org tj. sto bi odgovaralo drustvu u kojem se nalazim.Lutherus je napisao/la:Character sheetovi su za personal use gratis, skineš i isprintaš. Imaš set kocaka ( diceve ) koji su od 35kn nadalje. Nekad su bili kod nas u svakom land off magic a sad su jedino u Carta magica u ZG no na sreću šalju poštom u svaki kutak lijepe nam njihove. Potrebne su ti i knjige koje su kako za koju igru, neke imaju pdf izdanje free dok se tiskano plača na neki naplačuju sve no tu ti mogu uskočiti sa svojom kolekcijom.
nisu svi za sve
nepismena seljačina