dada riskirat zivot postara zbog nekog mobitelcica.
ovo sto se tice t com objasnjenja , to ja njima nist ne vjerujem , a i rekao sam ljepo da se ne kontam u tu mobitelomaniju pa to meni ko spansko selo
jel recimo bolje to cudo od te fakin galaksije ?
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
Moraš mi prvo dostavit galaksiju da bih znao ocjenit, jel'te...
A što se tiče poštara... pa misli na njegovu djecu! Kako će lijepše i bogatije živjet!
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
da uvjek treba pozitivno gledat
ma moram i ja isprobat to cudo no posto sam poznat kao teski peasant mislim da necu iskoristit 90% mogucnosti tog telefona.
kad mi je pajdo prodao ajfona 3 za 100 ojra prije skoro godinu dana (isto kazu da je jeftino) vratio sam mu ga u roku 10 dana jel nisam mogo tipkat sms dok vozim
nepismena seljačina
SGS II je katastrofalno loš mobitel.
Ja ti lijepo mogu dati svoj HTC Hero za njega uz malu nadoplatu. (200 kuna ćeš mi dati jer smo prijatelji )
Lijepo je razrađen. Nije puno prešo. Ima sad skoro dvije godine. Redovito sam mijenjao ulje i filtere.
Malo je udaren al to limar bez problema sredi.
Vidi ga što je lijep:
Ima i kuglicu za micanje po ekranu.
A ja ću nekako s tim Samsungom na kraj izaći. Samo da se ti ne patiš.
na neku djidji midji pretplatu ispadne uredjaj 98 kn
Zadnja izmjena: scheissman, dana/u 10 vel 2012, 10:22, ukupno mijenjano 1 put.
nepismena seljačina
@šazeman: Tipkaš SMS dok voziš?! U tom slučaju, želim da čim prije čuješ:
"Dobar dan, gospodine. Prometnu i vozačku molim."
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
inace sta policajac moze vidjet od dole kad sam na 3m visine . imam i lap upaljen i vrte se simpsoni , futurama, crna guja ili nesto. dosadno mi radno mjesto pa bar da imam s nekim pricat i svadjat se
ps. stvarno rjetko sta ljudi ne rade za volanom <kuhaju kavu, prave sendvice, citaju knjige,novine i stripove, gledaju tv, a ima i onih koji pisaju u flase ili tegle jel im se neda stat,
nepismena seljačina
Šalu na stranu, to je ipak malo preopasno u vožnji, ali što se tiče jedenja, to radim skoro pa non-stop (čips, krafne, smoki)..
Suko je napisao/la:A ja ću nekako s tim Samsungom na kraj izaći. Samo da se ti ne patiš.
Evo, čovik se lipo nudi, ali ipak na mene bi više izgubija.. tj. dobia. Životna lekcija života vrijedna!
I ostao bi bez mobitela i opasnosti od sudara. Vidiš kako mislim na tebe?!
Cooleech je napisao/la:Šalu na stranu, to je ipak malo preopasno u vožnji, ali što se tiče jedenja, to radim skoro pa non-stop (čips, krafne, smoki)..
u danasnje vrijeme je opasno sjest u auto a o ostalom da ne pricam. najgore su mi alkohol i droga ostalo sve nekako ide .
Sto se tice tebe i ujka suke tu nema dileme. kad budem htio jednog dana poklonit galaksiju , moram se odlucit za svog slavonca , mogu se ogrebat za klopu i cugu vi tamo u splitu onaj prsut pretanko rezete a i razvodnjavate vino
nepismena seljačina