čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la max360se »

BiH je nasa verzija Meksika.
Šahovko sunce? - referenca na Alan Ford - Recite Svoje br. (392) 119.
ŠAHOVSKO SE SUNCE VIDI KROZ ZATVORSKE REŠETKE! DIJELOM SU OKOMITE, A DIJELOM VODORAVNE, PA KAD BACAJU SJENU NA ZID, IZGLEDA KAO ŠAHOVSKA PLOČA!
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
scheissman

Post Postao/la scheissman »

max360se je napisao/la:BiH je nasa verzija Meksika.
Šahovko sunce? - referenca na Alan Ford - Recite Svoje br. (392) 119.
ŠAHOVSKO SE SUNCE VIDI KROZ ZATVORSKE REŠETKE! DIJELOM SU OKOMITE, A DIJELOM VODORAVNE, PA KAD BACAJU SJENU NA ZID, IZGLEDA KAO ŠAHOVSKA PLOČA!
iskreno sto se tice zatvora bio sam samo jednom , u pritvoru sam bio nebrojeno puta
danasnja verzija ti je da si dobio 10 dana ali su zatvori prebukirani i da si na cekanju. prodje 3 godine i zastario slucaj i boli te patka
sprdacina od pravosudja
nepismena seljačina
nema razlike u slovima , je ije, cesto ekavica i ostali shitovi
kvocijent inteligencije je obrnuto proporcionalan sreci (thank you god iq 78 )
max360se

Najgore od svega u tvom poslu (ima i u drugima) je tako da ako zelis radit sve po zakonu onda ne napravis posao do kraja i letis s posla.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
scheissman

max360se je napisao/la:Najgore od svega u tvom poslu (ima i u drugima) je tako da ako zelis radit sve po zakonu onda ne napravis posao do kraja i letis s posla.
bravo majstore to si jako dobro rekao , ako neces vozit preko zakona dobijes nogu i ima drugi koji oce.
to ti je sve sranje, svci su iza tebe sve moze sve je ok i kad se dogodi pizdarija onda si pale sam na svijetu .
tako se meni dogodilo 2.11.2011 datum za pamtit datum ponovnog rodjenja kad sam skoro poginio jer je moj poslodavac bio prepohlepan i opet na kraju ja ispao kriv( da ne pricam o tome da sam ispao glup i nesposoban)
nepismena seljačina
max360se

To ocito ima neke veze i s mentalitetom. Svi su pohlepni. Sve zele uzeti ne 100% nego milijon posto
scheissman

hrvatski mentalitet, svi zele postat milioneri preko noci a to ne ide tako
polako dolazi eu i polako ce nasi privatnici padat na koljena, sto se mene tice neka se sve to iskristalizira i idemo sve srusit pa cemo od pocetka pocet, previse je govana medju nama
nepismena seljačina
max360se

Znas kako se stvari ruse? Ratom! Drugacije ne ide.
Kad udjemo (ako se prije ne raspadne) u EU sve ce otici vrit, a mi cemo morat radit za sitnis. Problem je u tome sto nema politicara koji bi se usprostavio ulasku u EU. Ovi svi gore su potplaceni od strane Brusselsa i gledaju samo svoje guzice.
Europska Unija ce se raspasti i to kroz nekoliko godina (ovo dobro zapamti sto sam rekao), a kad se raspadne doci ce do rata. To je sigurno, pitanje je na kojoj strani cemo biti mi na kraju. Nikad se ni jedna unija, zajednica nazovi to kako hoces nije raspala bez krvi. Znakovi da stvari ne stoje kako treba vec su tu, pogledaj malo bolje odnose izmedju zemalja, tko na koju stranu poteze.
Dobro je nama samima. Balkan je posebno mjesto.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Al ste ga zamracili!
scheissman

evo ti jos jedan crnjak
NJEMAČKO selo Wewelsfleth su mnogi mediji proglasili "ukletim" zato što je stopa obolijevanja od raka 50 posto veća od državnog prosjeka.

U selu sa 1500 stanovnika slučaj raka je zabilježen u gotovo svakoj obitelji. Zdravstveni stručnjaci sa Sveučilišta Lubeck pokušavaju utvrditi uzroke tolike stope obolijevanja od raka, dok su stanovnici uvjereni da je za "epidemiju" krive obližnje nuklearne elektrane te brodogradilište u kojem su se prije brodovi polijevali visoko toksičnom bojom.

"Ponekad mislim da smo ukleti"

Očajni stanovnici traže pokretanje istrage. Smatraju kako su vlasti godinama šutjele dok su vjetar i kiša u njihove domove donosili kancerogene materijale. No, zdravstveni stručnjaci smatraju kako tvornice nisu krive za obolijevanje od raka. U analizi koju su obavili nisu pronašli vezu između tvornica i ranog umiranja od raka ljudi iz mjesta.

Načelnik Wewelsfletha Ingo Karstens, kojemu su obje supruge umrle od raka, kaže da ponekad misli "da su ukleti". Između 1998. i 2008. godine su u selu zabilježena 142 nova slučaja obolijevanja, dok bi ih prema državnom prosjeku trebalo biti 95.
hvala bogu na nuklearkama, nista nam nemoze biti , sigurni smo 100% rofl rofl rofl rofl

i onaj stari kad sjede tri tipa za stolom u birtiji

prvi se digne baci novcic u zrak i propuca ga i kaze Bill , Texas Bil
drugi se digne baci bumerang i pokosi lustere i kaze Bill, Sidney Bill
treci se digne skine hlace i izvadi dva qrca i lupi o stol Bill , Černobil Bill

edit
http://www.index.hr/xmag/clanak/kerum-s ... 98862.aspx
nepismena seljačina
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

LOL. Uvijek mi je super taj iracionalni sociopatsko-paranoidni strah od nuklearki. Nema veze to što se tamo izlijeva visokotoksični otpad, jok. Mora da je nuklearka :D Pušenje cigareta, lokanje, prežderavanje i fizička neaktivnost ti uništavaju tijelo preko 10000 x više nego radijacija iz fukushime, ali hebiga - odma zatvoriti sve nuklearke. Nitko ne veli: zabraniti cigarete, alkohol, slatkiše,.... :D:D:D

Pazi, ako pored ni jedne nuklearke tako ne obolijevaju, a ovdje obolijevaju, onda mora biti u nečem drugome uzrok. Logika.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano