a je... a moje nemastefan je napisao/la:suko, kad ti to kazes onda ima posebnu tezinu...Suko je napisao/la:Meni radi presavrseno!
Nikad nisam imao nesto tako dobro na kompu.
openSUSE 12.1
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 12.1
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ja sam bio najveći kritičar SUSEa ikad!
Meni nikad nije radila ta distra.
Već sam polako sumnjao u kritičnost ovih tu Suseovaca.
Ali, nešto tako dobro, kompaktno, bez štucanja nisam nikad imao. Baš mi je drago da SUSE voli mog Acera i da dobro surađuju. Ja sam veri hepi.
Ali, nešto tako dobro, kompaktno, bez štucanja nisam nikad imao. Baš mi je drago da SUSE voli mog Acera i da dobro surađuju. Ja sam veri hepi.
- bikerbj
zole052 je napisao/la:ja sam probao jucer taj novi suse, kako sam uzeo novi komp reko ajde da vidim jel mu se ne svidja i ovo moje novo cudo... sve savrseno osim sto ubrzava i usporava vantilator dok micem mis, jako iritantno... ah taj suse nikada taj guster na zelenu granu
isto i kod mene....ali bitno je da radi....
e da koji datotečni sustav odabirete pri instalaciji....ja sam na ext4...
šta se dobije sa btrfs.......
Koji ventilator? procesor ili graficka?
Ja bih probao iskljuciti Nepomuk. Zna biti dosta zahtijevan, pogotovo na svijezoj instalaciji dok sve ne poindeksira.
pogledajte koliko vam trosi proces virtuoso - jos ide neki prefiks ili sufiks, ali sad sam na tabletu pa mi se ne da paliti komp
Meni se je laptop pregrijavao upravo jer sam previse resursa dao Nepomuku. Pa sam ga potpuno iskljucio
Ja bih probao iskljuciti Nepomuk. Zna biti dosta zahtijevan, pogotovo na svijezoj instalaciji dok sve ne poindeksira.
pogledajte koliko vam trosi proces virtuoso - jos ide neki prefiks ili sufiks, ali sad sam na tabletu pa mi se ne da paliti komp
Meni se je laptop pregrijavao upravo jer sam previse resursa dao Nepomuku. Pa sam ga potpuno iskljucio
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
told you so!Suko je napisao/la:Ja sam bio najveći kritičar SUSEa ikad!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
EXT4, možeš i XFS za /home particiju. Btrfs je još uvijek u razvojnoj fazi, tek sada bi se trebao pojaviti fsck alat.bikerbj je napisao/la:e da koji datotečni sustav odabirete pri instalaciji....ja sam na ext4...
šta se dobije sa btrfs.......
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Na svim masinama imam dual boot sa opensuseom i windows 7, i nigdje nemam ntfs particije writeble.
Razlog je.... Dropbox
Razlog je.... Dropbox
zar nema samo jedan venntilator u laptopustefan je napisao/la:Koji ventilator? procesor ili graficka?
bio je gnome3 u pitanju tako mozemo iskljuciti nepomuk jel tako?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.