ti si daleko... ti mi ne trebasiv@n je napisao/la:Moram pogledat, možda i ja imam.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
imam ti za posudit 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Uf, dođe cilih 10kn.. stvarno je problem doć do toga.zole052 je napisao/la:wiiiii... imas ili imas za posuditiShicy je napisao/la:imam jaako imas za posudit onda se javim u sri ili sub pa dodjem do udruge "ljecenih alkoholicara"
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech, to on oće doć u SOK, ali ne zna kako nam prić 
Shicy je napisao/la:Cooleech, to on oće doć u SOK, ali ne zna kako nam prić
a glupo mi davati ni 10 kn ako ga imam u umagu... bolje popiti pivu za te pare
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Ne, ne.. za te pare ćeš nam kupit HRUSKa!

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
pive imamo

btw, vjerojatno će doć i 2 lika s fesb-a
btw, vjerojatno će doć i 2 lika s fesb-a
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 05 ožu 2012, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Cooleech
- Moderator
Ali i pivo je dobro došlo, dakako! 
Nije valjda ona dva od prije?
Nije valjda ona dva od prije?
Priveli dvojicu Kaštelana jer su skinuli par filmova i program. Ne znam što je najgore, ton novinara ("par filmova i program"), činjenica da Interpol gubi vrijeme na sitne pizdarije ili činjenica da je program o kojem se radi MS Office (to će reći, LibreOffice bitches).
Interpol je pratio neki drugi slučaj, a ova dva jadnička su se tu zatekli u krivo vrime na krivom mistu...tako sam barem čua