Instalacija s USB sticka
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Instalacija s USB sticka
Sve štima uspio
) Hvala na pomoći Cooleech
) i svima ostalim ide gore Mint Debian ali mal kasnije moram naći prvo kako srediti broadcom drivere i ak se pokaže sve dosta brzim brišem win particiju (i ako virtualbox prikaže puni spektar boja a ne samo one "web boje"
)
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
- Cooleech
- Moderator
Re: Instalacija s USB sticka
Olvejz gled tu help. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
-
dajac
- Kontakt:
instaliranje linuxa na usb
ako sam otvorio istu temu koja se već negdje tu nalazi nek se ovo izbriše,zanima me i čitam kako i koji instalirati verziju na usb tak da imam pri ruci i koliko mi treba veliki usb,ja imam usb od 2GB i zanima me da li je to dovoljno 
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Re: instaliranje linuxa na usb
Dovoljno je. Trebao si malo pročešljati kroz forum ili wiki, trebalo mi je pet sekundi za pronaći link.
http://wiki.open.hr/wiki/Snimanje_ISO_p ... B_memorija
http://wiki.open.hr/wiki/Snimanje_ISO_p ... B_memorija
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
kad se ubroji vrime za otipkat ovaj tvoj tekst, vremena su nam tu negdiiv@n je napisao/la:Dovoljno je. Trebao si malo pročešljati kroz forum ili wiki, trebalo mi je pet sekundi za pronaći link.![]()
-
dajac
- Kontakt:
ebiga,to sam i najavio,možeš obrisati i idem tamo di to već ima,još jednom,nezamjerite mi ali znajte da očekujem vašu pomoć jer nemogu čekati da iziđe puna verzija od xubuntu
ma ovo je tekst sa našeg wikija, tu imaš more tekstova o svim mogućim temama i bilo bi dobro da baciš oko malo na te tekstove...puno ćeš naučiti 
-
dajac
- Kontakt:
ma čitam ali ipak sam sigurniji uz vašu pomoć,koji mi je najjednostavniji i da li je svima dovoljno 2 GB-a
ovaj neki multisystem, ili kako se već zove, nisam probavao. to će netko drugi znat.
ja sam koristio unetbootin koji radi dosta ok, iako se zna desit da ne odradi posao kako treba, tj usb ne bude bootabilan. ali generalno je ok.
ja sam koristio unetbootin koji radi dosta ok, iako se zna desit da ne odradi posao kako treba, tj usb ne bude bootabilan. ali generalno je ok.