Koja programerska okruženja koristite?

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
shicy
Spol: M

Re: Koja programerska okruženja koristite?

Post Postao/la shicy »

shrike je napisao/la:Iskreno, od svega što sam ikada koristio mi je visual studio debelo najbolji. Što se tiče pomoći u programiranju, eclipse (ili zapravo išta drugo) mi nije bio doslovno niti 1% korisniji od nano-a u konzoli. Ono što treba je VS za Linux.
kakav je Monodevelop kao alternativa za VS?
jjj

Post Postao/la jjj »

shrike je napisao/la:Iskreno, od svega što sam ikada koristio mi je visual studio debelo najbolji. Što se tiče pomoći u programiranju, eclipse (ili zapravo išta drugo) mi nije bio doslovno niti 1% korisniji od nano-a u konzoli. Ono što treba je VS za Linux.
Stvarno? Meni je VS užasan i jedva dočekah da ga više nikad ne moram pogledati.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Shicy je napisao/la:
kakav je Monodevelop kao alternativa za VS?
Nisam nikada koristio monodevelop.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shicy

Post Postao/la shicy »

ja sam ga par puta samo upalio, i vizualno podsjeća na VS...a kakva mu je funkcionalnost, to bi mogao znat netko tko je programirao u njemu...
jjj

Post Postao/la jjj »

Shicy je napisao/la:ja sam ga par puta samo upalio, i vizualno podsjeća na VS...a kakva mu je funkcionalnost, to bi mogao znat netko tko je programirao u njemu...

Ja ga htjedoh koristiti (namjesto VS-a), no raspao se svaki put nakon desetak minuta.
retsam

Post Postao/la retsam »

Geany mi je dovoljan za apsolutno sve što radim, a vim koristim iz navike i zbog toga što sam dosta vremena izvan X-a, btw je li itko probao koristiti acme text editor?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
capttawish

Post Postao/la capttawish »

Najčešće koristim codeblock i eclipse. Za manje projekte koristim samo vim.
Odgovori