kakav je Monodevelop kao alternativa za VS?shrike je napisao/la:Iskreno, od svega što sam ikada koristio mi je visual studio debelo najbolji. Što se tiče pomoći u programiranju, eclipse (ili zapravo išta drugo) mi nije bio doslovno niti 1% korisniji od nano-a u konzoli. Ono što treba je VS za Linux.
Koja programerska okruženja koristite?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Re: Koja programerska okruženja koristite?
Stvarno? Meni je VS užasan i jedva dočekah da ga više nikad ne moram pogledati.shrike je napisao/la:Iskreno, od svega što sam ikada koristio mi je visual studio debelo najbolji. Što se tiče pomoći u programiranju, eclipse (ili zapravo išta drugo) mi nije bio doslovno niti 1% korisniji od nano-a u konzoli. Ono što treba je VS za Linux.
Nisam nikada koristio monodevelop.Shicy je napisao/la:kakav je Monodevelop kao alternativa za VS?shrike je napisao/la:Iskreno, od svega što sam ikada koristio mi je visual studio debelo najbolji. Što se tiče pomoći u programiranju, eclipse (ili zapravo išta drugo) mi nije bio doslovno niti 1% korisniji od nano-a u konzoli. Ono što treba je VS za Linux.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
ja sam ga par puta samo upalio, i vizualno podsjeća na VS...a kakva mu je funkcionalnost, to bi mogao znat netko tko je programirao u njemu...
Shicy je napisao/la:ja sam ga par puta samo upalio, i vizualno podsjeća na VS...a kakva mu je funkcionalnost, to bi mogao znat netko tko je programirao u njemu...
Ja ga htjedoh koristiti (namjesto VS-a), no raspao se svaki put nakon desetak minuta.
- retsam
- Spol: M
Geany mi je dovoljan za apsolutno sve što radim, a vim koristim iz navike i zbog toga što sam dosta vremena izvan X-a, btw je li itko probao koristiti acme text editor?
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
-
capttawish
- Spol: M
Najčešće koristim codeblock i eclipse. Za manje projekte koristim samo vim.