★ Lifehacker ★

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: ★ Lifehacker ★

Post Postao/la shicy »

:thumbs
PsyTrance

Post Postao/la PsyTrance »

Motam i ja povremeno, ali kupim si duhan za rucno motanje. Rizle, filteri i duhan - 35 kn i pusim oko tjedan i pol, do dva tjedna. Kad mi dosadi, kupim si kutiju :D. Kupujem uglavnom Benston jer je najjeftiniji, a odgovara mi.

I obavezno koristim zvake ili bombone, ne volim smrditi ljudima.

Iako je to sve njesra, jos kada pljuge poskupe... Davati hrpu novca da se trujes i smrdis.
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

PsyTrance je napisao/la:I obavezno koristim zvake ili bombone, ne volim smrditi ljudima.
Ne pomaže to ni malo. Ovi na poslu puše, ja ih izbjegavam, ali svejedno kad dođem s posla osjetim kako mi odjeća smrdi. To kad se uvuče, smrdi ti koža, kosa, sve. Prvo što napravim je pod tuš.
Iako je to sve njesra, jos kada pljuge poskupe... Davati hrpu novca da se trujes i smrdis.
Da, fascinantno.

Ja sam svašta probao, tako i to. Međutim, moj organizam uopće ne tolerira nikotin. Od jedne cigare se razbolim. Stisnu mi se krvne žile, postane mi hladno, dobijem vrtoglavicu i počnem drhtati. Ne pomaže ni da grlim vrući radijator, a to zlo traje oko sat vremena.

Ako nepušači bježe od vas, postoje opravdani razlozi. Kod mnogih se ne radi samo o stilu ili cjepidlačenju. Moj stav je da se slobodno svatko može trovati koliko hoće, ali na svoj račun. S dimom je problem jer ne ostaje samo kod pušača, nego maltretira i okolinu.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Imam 26 godina, pušim od 13 godine, trenutno sam na 3 kutije dnevno.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Lutherus je napisao/la:Imam 26 godina, pušim od 13 godine, trenutno sam na 3 kutije dnevno.
Zato tako i izgledaš ;) ko čudovište sa sedam želudaca.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

:beeelj :bleh
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Luth smanji. Ovim tempom dobiti ces karcinom do cetrdesete ili kronicni bronhitis i emfizem iza toga ako nekom ludom srecom ne dobijes karcinom. A da ne kazem sto ti se u krvnim zilama dogadja i koliki rizik od infarkta nakupljas. Skratiti ces si zivot za dobrih petnaest godina.
Nemojte sad o djedovima s devedeset koji duvane od djetinjstva i nista im nije. Ti su zivili drugacije nego mi.
Katastrofa koju dim radi od vaseg organizma je nevjerojatna! Dok ste mladi to se ne primjeti ali kad se organizam umori od popravljanja onda je kasno.
Kad prestanete pusiti jos petnaest godina imate povecan rizik od pusackih bolesti i tumora. Ne godinu-dvije, nego petnaest.
Razmislite malo. Necete zivjeti tri puta. Zdravi ljudi sa sezdeset planinare, voze bicikl, skacu padobranom. Jel se isplati to si uskratiti?
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Pušači i financije

Cijene stalno idu gore, i debelo će ići što smo bliže EU, što je naravno jak udar na džep prosječnog hrvatskog građana. Ušteda je kupiti duhan i sam motati, meni je to gušt i opušta me.

Zadnja dva mjeseca kupujem duhan, 400g/60kn (za tu količinu možete napraviti tri šteke cigareta), 500 komada filtera 20kn (ima i pakovanje od 200 komada za 9kn).

Također, potrebno je kupiti mašinicu za motanje, cijene se kreću cirka 30-60kn, ali to je znači jednokratno. Tekući troškovi su duhan i filteri.

Cigarete izgledaju kao i obične (postoje i filteri u bijeloj boji, s pijeskom i sl.forama), a zgodno ih je nositi u tabakeri.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shicy

Post Postao/la shicy »

i ja sam mota neko vrime i to mi bilo lipo i krasno neko vrime...
mene je više opuštalo ručno motanje cigara...
ali, sve je to sr*nje...
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Ja sam ponosan nepušač 13 mjeseci! :navija
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Odgovori