Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Narudžbe majica
Ekipa sori šta ovako padam sa marsa, jel još postoji mogučnost da se naruči majica?
Još nisu počele narudžbe koliko ja znam:)gušter je napisao/la:Ekipa sori šta ovako padam sa marsa, jel još postoji mogučnost da se naruči majica?
A i čeka se cijena za ostatak Hrvatske
-
Gigolo
Pa šta ne stavite logo HULK-a? To je vaša krovna organizacija, tj. gazde!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mi nemamo veze s Hulkom. Bavimo se slicnom tematikom ali nismo povezani.
ekipa ispricavam se sa nisam jos postarine nabacio no neimao vremena to pecat evo sad se bas vratio s terena 
evo u prilogu cjenik postanskih usluga unutarnjeg prometa,,,,,, sve sto moze islo bi kao "pismo" da je jeftinije
nego @Admini kad iskopam cijene majica hoce li bit moguce napucat obavijest na naslovnu za narudzbe???
evo u prilogu cjenik postanskih usluga unutarnjeg prometa,,,,,, sve sto moze islo bi kao "pismo" da je jeftinije
nego @Admini kad iskopam cijene majica hoce li bit moguce napucat obavijest na naslovnu za narudzbe???
- Privitak/ci
-
- Izvadak_iz_cjenika_usluga_unutarnji_p_20120301.pdf.pdf.zip
- (175.96 KiB) Preuzeto 47 puta.
-
The Acacia Strain
malo kasnim.. kako na kraju izgledaju majce?
CRNEThe Acacia Strain je napisao/la:malo kasnim.. kako na kraju izgledaju majce?
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 90#p136225
BIJELE
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 00#p136269
- Suko
- Site Admin
Nema problema.speedy je napisao/la: nego @Admini kad iskopam cijene majica hoce li bit moguce napucat obavijest na naslovnu za narudzbe???
Kad se dogovorite oko dizajna i napravite finalnu verziju objaviti ćemo na naslovnicu.