Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
ma znam, zezam..
kontempliram o promjeni posla nazad iz korporacije u manju firmu, ali ipak mi treba i neka pinka ne bih li prezivio..
kontempliram o promjeni posla nazad iz korporacije u manju firmu, ali ipak mi treba i neka pinka ne bih li prezivio..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Ajd' PM, pa da vidimo koja su tvoja ocekivanja.glaskoncILLa je napisao/la:ma znam, zezam..
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
- drone
- Moderator
Mislim da ne zadovoljavam treću navedenu ključnu vještinu, četvrta mi je samo djelomično razumljiva i ni jednu pod "Ostale".
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Nema mjesta bojazni, posalji mi CV, pa cu vidjeti.drone je napisao/la:Mislim da ne zadovoljavam treću navedenu ključnu vještinu, četvrta mi je samo djelomično razumljiva i ni jednu pod "Ostale".
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
- BlackDwarf
- Spol: M
Evo ja posaljem svoj. Ne ocekujem previse. 
Ocekujem jos prijava na oglas (mozda sam nadobudan).
- Zdravko MamicAjmoooooo !
sta te strah da glas ne trazi previse paradrade je napisao/la:Ocekujem jos prijava na oglas (mozda sam nadobudan).
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ne znam zasto bih se bojao, stavio sam oglas s istinski dobrim namjerama. Stovise, cak i prije nego sto cu isti staviti na "job related" stranice, jer sam LZS-ovcima htio dati sansu za prijavu prije svih ...zole052 je napisao/la:sta te strah da glas ne trazi previse paradrade je napisao/la:Ocekujem jos prijava na oglas (mozda sam nadobudan).
Mozda sam u tome i pogrijesio.
C'est la vie, mon amie !
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
drade je napisao/la:Stovise, cak i prije nego sto cu isti staviti na "job related" stranice, jer sam LZS-ovcima htio dati sansu za prijavu prije svih
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Re: Linux i posao - oglasi, savjeti, rasprave, iskustva
[/quote]drade je napisao/la:Ne znam zasto bih se bojao,zole052 je napisao/la:sta te strah da glas ne trazi previse paradrade je napisao/la:Ocekujem jos prijava na oglas (mozda sam nadobudan).
!
Ma zezam te ja:-P
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.