LZS Android aplikacija
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: LZS Android aplikacija
Mislim da će za komentare trebati plugin, ali nisam siguran. Prouči si Codex.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Isprobao i jako mi se sviđa! Posebno ideja da možemo svi sudjelovati u procesu izrade.

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
To i pokusavam napraviti, ali ne prolazi.Nele je napisao/la:Posalji POST stranici http://www.linuxzasve.com/wp-comments-post.php sa podacima
author=tux&email=neko%40windowslive.com&url=&comment=Ne+vjerujem+da+ce+Red+Hat+pustiti+da+tek+tako+rpopadne&submit=Objavi+komentar&comment_post_ID=14039&comment_post_ID=14039&comment_parent=0&akismet_comment_nonce=89a64d007d
Samo ne znam kako se dodjeljuje post ID.
comment_post_ID i akismet_comment_nonce mogu izvuci iz sourca stranice. Probat cu jos kad se vratim s posla.
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
Jel netko mozda probao buildat iz sourca, da li su upute u README.rst dobre?
Svidja mi se
Radi dobro.
Radi dobro.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Super je
. Imam par prijedloga, jedan je povremeno provjeravanje i pushnotifikacije po izboru, drugo je neka vrsta Opcija gdje se mogu mijenjati izgled i duzina izmedju provjeravanja za nove clanke. Treba dodati button u logo koji ce ili vracati na pocetak ili otvarati podmeni za ostale kategorije na stranici. Slike koje se skinu trebaju biti sirine teksta, da se ne prosiruju izvan paragrafa. Zelim pomoci, ali jos ucim. Kad budem spreman sigurno cu se prikljuciti projektu
.
Pogledati Gadgeterijinu app : https://play.google.com/store/apps/deta ... EyNjkyNiJd
Pogledati Gadgeterijinu app : https://play.google.com/store/apps/deta ... EyNjkyNiJd
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Meni radi fino.
Ako je moguce ja bi predlozio jos da se uz popis naslova na pocetku vidi i istaknuta slika. I ako je moguce da se uz naslov vidi i broj komentara.
Jos jedna stvar. Da li posjeti s mobilne aplikacije idu u statistiku broja posjeta na stranicu? Ako ne idu, kad aplikacija izidje mogli bi izgubiti odredjen broj posjetitelja u statistici.
Ako je moguce ja bi predlozio jos da se uz popis naslova na pocetku vidi i istaknuta slika. I ako je moguce da se uz naslov vidi i broj komentara.
Jos jedna stvar. Da li posjeti s mobilne aplikacije idu u statistiku broja posjeta na stranicu? Ako ne idu, kad aplikacija izidje mogli bi izgubiti odredjen broj posjetitelja u statistici.
Za svaku od ovih stvari otvori issue na githubu, da imamo sve pregledno na jendom mjestu, pa cu implementirat redom kako stignem.daemon je napisao/la:Super je. Imam par prijedloga, jedan je povremeno provjeravanje i pushnotifikacije po izboru, drugo je neka vrsta Opcija gdje se mogu mijenjati izgled i duzina izmedju provjeravanja za nove clanke. Treba dodati button u logo koji ce ili vracati na pocetak ili otvarati podmeni za ostale kategorije na stranici.
Za sad se prikazuje cisti html, onakav kakav je na feedu. Dodao sam css fajl kojim se uređuje stil prikaza, ali u njemudaemon je napisao/la: Slike koje se skinu trebaju biti sirine teksta, da se ne prosiruju izvan paragrafa.
još nema ništa. CSS-u nisam vičan, ali mislim da će harkodirane dimenzije slike u HTML-u stvarati male poteškoće
(lako se može promijeniti jedna dimenzija, ali druga se ne promijeni u istom omjeru nego ostane izduženo).
Url slike nije u feedu, pa bi za to morao parsirati stranicu. Nije problem, ali mislim da bi bilo bolje da se definira sveSuko je napisao/la: Ako je moguce ja bi predlozio jos da se uz popis naslova na pocetku vidi i istaknuta slika.
što bi app trebao imati, pa da se onda generira poseban feed sa svim tim podacima.
Ovo se može, otvori issue/feature request.Suko je napisao/la: I ako je moguce da se uz naslov vidi i broj komentara.
Ovdje vrijedi isto pravilo kao i za rss čitače, ako ne otvaraju direktno stranicu (kao thunderbird npr.) onda se ne broji.Suko je napisao/la: Da li posjeti s mobilne aplikacije idu u statistiku broja posjeta na stranicu? Ako ne idu, kad aplikacija izidje mogli bi izgubiti odredjen broj posjetitelja u statistici.
možda ima nekakav plugin za WP da na koji se aplikacija može spojit da doda view.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Nemaju svi GitHub account. 
ne treba plugin za view, mozete dodati analytics u samu aplikaciju.
ne treba plugin za view, mozete dodati analytics u samu aplikaciju.